Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
U onim najgorim danima u mom životu (ali i u životima miliona nas), u onih 78 dana kada nas je NATO neprekidno bombardovao, za trenutak sam ugledala jednom mladog Roma na tv ekranu koji je sugestivno rekao:
"Ne bojte se, braćo Srbi, dok smo mi, Cigani, sa vama!"
Nikada ga više nisam videla.

Njemu u čast - za sećanje i nezaborav!

I zagrljaj!
:vzagrljaj: :heart2:

Kinezi u nedostatku maski i strahu od korona virusa, na marketima i aerodromima pokušavaju da se snađu kako znaju i umeju...
Na kanadskom aerodromu su zabeleženi prizori kineskih porodica sa kesama na glavama, plastičnim flašama na licima,
tj. improvizovanim gas maskama...
Da nije ozbiljno, bilo bi smešno...

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Back