Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Nema na čemu, sasvim neplanski... kad ono i vi u klasičnom fazonu!

Klasičan fazon... obožavam... :zaljubljena:
Uvek sam u fazonu da se igram onim što volim... da ponudim i igru i ono što volim i drugima... Po gledanosti ovog bloga shvatam da se mnogima dopada... to mi daje krila da nastavim da se igram... usput, pozivam i druge da se priključe, ako žele...

Inače, kada sam bila klinka, maštala sam da igram valcer sa princom, naravno, da se vrtimo u ritmu jedan, dva, tri po ogromnoj sali, da zamnom vijori prelepa muslinska, dugačka haljina... Naravno, to se nikada nije dogodilo... muslin je ostao u snovima, princ u žabi...

Screenshot_57.png

Hvala @Soradze,
vi ste jedna ogromna osoba, dirnuli ste me svojom veličinom večeras!
Kod vas Vodolija mora da živi veliku ekspanziju, ali na stranu to!
Unikatni ste, osoba Novog Doba!
I dalje nisam fan :zkez: , ali hvala vam na uvažavanju muzike koja nije sa naših prostora, a koja donosi toliko dubokih osećanja što ste osetili instinktivno, hvala veliko!

Hvala @Soradze,
vi ste jedna ogromna osoba, dirnuli ste me svojom veličinom večeras!
Kod vas Vodolija mora da živi veliku ekspanziju, ali na stranu to!
Unikatni ste, osoba Novog Doba!
I dalje nisam fan :zkez: , ali hvala vam na uvažavanju muzike koja nije sa naših prostora, a koja donosi toliko dubokih osećanja što ste osetili instinktivno, hvala veliko!

Ovo, draga Indigo3, moram da vam šapnem, da ne čuju ostali: Skroz ste me pročitali! Od A do Š! I još nešto: postaću sama sebi FAN! :zcepanje:
Veliko hvala na diiiiivnim rečima! Trudiću se da ih opravdam!

Grlim vas puuuuno!
:vzagrljaj::heart2::cmok2:🍀

Ova noć neka bude posvećena divnim, genijalnim "matoraćima" uz koje nam samo bolje može biti!
Dodaćemo i "Gandalfa", kako reče jedna u komentarima... tj. bravuroznog Preacher Jack-a i Boogie Woogie za njegov 69. rođendan! Čestitam Jack! Divan si!
Divno bi bilo kada bi svi u kući imali po jednog ovakvog Jack-a!

Nadam se da nisam promašio tematiku ovg fenomenalnog bloga a i očekivanja autorke.
O, hvala vam, @neno@, na prilogu! Kako promašio? Pravac u metu!
Obožavam ovakav svet! Sve moderne trubadure današnjice! Uz takve divne ljude želim da verujem
da svet neće propasti...
Nadam se da Estas Tonne nije "prvi i poslednji" sa vaše strane :zkez:
Hvala još jednom!

Back