Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Narodi dalekog istoka imaju "ono nešto" nevino, dečije, prelepo u sebi...
Ovakve ljubavne pesme me najdublje uznemiravaju... do suza...do nečeg večnog što nosimo duboko u sebi...

Godinama sam poslovala sa predivnim Koreancima, bila u Seulu... videla lepotu koja ova naša kugla nosi i čuva...

LJudi koji sa ovakvom emocijom pevaju - spasiće ovaj svet!
:heart2:

Nepunih 103000 pregleda.. a pobjednici?? a tamo neka starleta kojaa je pročitala 2 knjige u životu ima 3x više.. ili Jelena Karleuša kako je okitila jelku u svom domu?? :ljutko:

bravo majstori
Bravo za decu!!! Kapa dole za roditelje!!!
Hvala, Neno, za prilog!
Samo nastavi! Gađaš u metu!
Kakva Karleuša? Kakve starlete?
Od ovakve lepote se živi!

Hvala!
:vzagrljaj: :heart2:

Samo se pitam, kako se ovo ne gleda, ne komentariše?? ..a mogli su i kod nas brate, bilo gdje, bilo kada..
Pametni roditelji! Upućuju decu na ispravan put...
evo moj prilog , ali od pre više godina...

Danijel i Darko Piler - kao klinci u Knezu...

Šta kaže? Za 8 godina u Knezu - kuću zaradili i sazidali...
Alal vera!
Hvala, neno...
:ukras6:

Godinama sam poslovala sa predivnim Koreancima, bila u Seulu... videla lepotu koja ova naša kugla nosi i čuva...
Kako divno... ''yokshi!'' :D
Htela me je Azija, ali nekako Japan i Koreju nikako da iščekam.
Bila sam tu i tamo, ali Koreja i Japan... mora se to bar jednom posetiti... :zaljubljena:
Nažalost, nema da se nađe cela tj. kompletnija izvedba nigde, samo isečak iz neke serije...
Kad zazvonim telefonom, prijatelji se vazda nanovo nađu u nekom paralelnom univerzumu! :rotf:
Malo drugačija Habanera.

Kako divno... ''yokshi!'' :D
Htela me je Azija, ali nekako Japan i Koreju nikako da iščekam.
Bila sam tu i tamo, ali Koreja i Japan... mora se to bar jednom posetiti... :zaljubljena:
Nažalost, nema da se nađe cela tj. kompletnija izvedba nigde, samo isečak iz neke serije...
Kad zazvonim telefonom, prijatelji se vazda nanovo nađu u nekom paralelnom univerzumu! :rotf:
Malo drugačija Habanera.
Verujem da Bize, već skoro 175 godina, posmatra odozgo svet zaljubljen u njegovu Karmen... i verujem da se raduje
podjednako i džeziranoj "Habaneri", kao i interpretaciji Marije Kalas...

Koreanci ne izgovaraju slovo "R"... engleski govore kao "mali deca" izgovarajući "L" umesto "R"!
Sećam se, recepcionar mi je otpevao: "You can use Lent a Cal"... što ja tada nisam mogla da razumem :rotf:
Zbog toga su mi još draži!

Indigo3, šta da vam kažem, osim HVALA NA POSETI.
Grlim vas puuuuno!
:vzagrljaj::heart2::ukras6:

Back