Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:

Волим те и волим те и не могу више
Сањати те у својим сновима није стварно
Желим да ми кажеш да сам ја твоја принцеза
Да без мене твоје тело не може да лети
:heart:

devojka fino izvukla ovu lepu ljubavnu pesmicu :heart:

...pjevaj mi Muzo
srdzbu Ahileja
Peleju sina..."

...kratkovjecan mi sine...''
Tetida

...ja sam te rodio,
ja cu te ubiti..."
Buljba Taras / ovako imentuju Japanci/

...ne, krv njegovu necu da vidim
miruj Ignasio
i more umire...u 5.
tacno u 5. popodne..."
Lorka Ignasio / opet po japanisch/
...ko to tamo desnom koraca,-leva...leva...
...Drugarice Vlado, molim Vas
ne spletkarite
tako je Pjesnik htio...i krik seste Ljudmile,- Vladimireeee...zasto nijesi pozvao...''
P.S.
...ovi fragmenti izgorele biblioteke odmah poslije Alexsandrijske
jos i dalje postoje ali nije dobro citati ih i traziti objasnjenje...nece nista reci ako ne znas moment nastajanja...
Eto,- tako...

...nekome ce iznici psenica a nekome vinova lozica...nekome nista jer,
premoren stize do ognjista...poznajem ih sve cetvoro..cio kvartet u izdanju prirodnom...smjernom i zgodnom...

Proći ćeš kroz borovu šumicu, pa do mlade kruške karamanke, ispod oraha kog oberu moje veverice,
pored ruzmrina, mladih ruža i Bogorodičine žalfije, mladog hrasta, drveta života, pravac u moj zagrljaj...

Screenshot_342.png

Prijatelju dragi, dobrodošao u moj vrt...

:vzagrljaj:

:heart2::heart2::heart2::heart2::heart2::heart2:

Back