Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Ako sam pogresio temu...obriste......;)

Ustaces jednog jutra koje je isto kao i ono predhodno,isto kao i ono pre njega,gledaces odraz svoga lica u ogledalu,meriti podocnjake,brojati bore,slusati tisinu prazne sobe,grciti prste na hladnim stopalima.Misli ce ti lutati,pobrkane,nepovezane,pogledom ces traziti sta novo dok rukom brises maglu sa prozorskog stakla.

Tiho,samo za sebe,kroz zube proklinjaces jutro,zoru,svitanje,proklinjaces sve sto te je iz sna otrglo,sna koji sanjas iznova svaku noc,san zbog koga jedva cekas suton,san u kome smo ti i ja,strasno zagrljeni,spojenih usana u oci se gledamo,po kosi jedno drugog mazimo.Muzika kao stvorena da kvari tisinu i gusi zvuk nasih uzdaha cuje se sa starog gramofona,miris vina lebdi kroz sobu i opija nas kao da vec nismo dovoljno ljubavlju opijeni.Onda stize jutro,prokleta zora,za druge radjanje novoga dana a za tebe ,za tebe.....

Salim se,nisi ovo ti,ja o sebi pisem.

LZ

Ako sam pogresio temu...obriste......;)

Ustaces jednog jutra koje je isto kao i ono predhodno,isto kao i ono pre njega,gledaces odraz svoga lica u ogledalu,meriti podocnjake,brojati bore,slusati tisinu prazne sobe,grciti prste na hladnim stopalima.Misli ce ti lutati,pobrkane,nepovezane,pogledom ces traziti sta novo dok rukom brises maglu sa prozorskog stakla.

Tiho,samo za sebe,kroz zube proklinjaces jutro,zoru,svitanje,proklinjaces sve sto te je iz sna otrglo,sna koji sanjas iznova svaku noc,san zbog koga jedva cekas suton,san u kome smo ti i ja,strasno zagrljeni,spojenih usana u oci se gledamo,po kosi jedno drugog mazimo.Muzika kao stvorena da kvari tisinu i gusi zvuk nasih uzdaha cuje se sa starog gramofona,miris vina lebdi kroz sobu i opija nas kao da vec nismo dovoljno ljubavlju opijeni.Onda stize jutro,prokleta zora,za druge radjanje novoga dana a za tebe ,za tebe.....

Salim se,nisi ovo ti,ja o sebi pisem.

LZ
Hvala, zverčice... ukrasio si mi dan... a i blog...
Grlim te...
:vzagrljaj:
:heart2: :heart2: :heart2:

Муж пита жену: - Душо, могу ли вечерас да изађем са мном на пиће 🍺🍻? Жена га гледа у лице и каже: -Оног дана када зебра залаје, моћи ћете да одете сви

:rotf:

isprva sam mislio da su ofarbali pudlu medjutim pudla nije ovo je neka druga rasa pasa u pitanju samo mi je misterija kako ovaj pas nije strgao sa sebe ovo što su mu omotali oko nogu i sa glave i repa jedino ako je ovo kostim u kompletu :mrgreen:

Муж пита жену: - Душо, могу ли вечерас да изађем са мном на пиће 🍺🍻? Жена га гледа у лице и каже: -Оног дана када зебра залаје, моћи ћете да одете сви

:rotf:

isprva sam mislio da su ofarbali pudlu medjutim pudla nije ovo je neka druga rasa pasa u pitanju samo mi je misterija kako ovaj pas nije strgao sa sebe ovo što su mu omotali oko nogu i sa glave i repa jedino ako je ovo kostim u kompletu :mrgreen:
Mislim da je veeelika pudla sa natapiranim dlačurdama, hahahah
Izgleda da će onaj s početka priče otići na piće, a?
💓

Mislim da je veeelika pudla sa natapiranim dlačurdama, hahahah
Izgleda da će onaj s početka priče otići na piće, a?
💓

ali uši me bune pudla ima kovrdzavu dlaku na njima mislim to može da se ošiša uporedjivao sam slike pudli sa ovom da nešto se uklapa ali sam opet Žbunjen :rotf:
možda je i natapirana pudla što kažeš :mrgreen:
otišao je taj uveliko na piće verovatno se razvalio i vratio se kući bežeći od rakuna koji ga je usputno jurio :hahaha:

Soradzice svidja mi se ova tvoja tema blog prelistaću je celu okačila si ti ovde dosta dobre muzike za koju prvi put čujem :heart:

Krenuh na put,krenuh i ne osvrcem se,kazu ne valja se osvrtati kada se na put krece.Razgazene cipele jedini su mi drug,stap sam polomio veruci se po bespucima zivota,braneci sebe i drage meni od sveg zla na koje se moze naici.Verni drug,cipele moje iste su kao ja,jedva se nazire da su nekada bile nove,da su mirisale na svezinu,poput mene su pune tragova proslosti,oziljaka,posekotina.

Uprkos svemu,krecu na put,krecem na put,srecu da potrazim,ono zrno koje valjda svima pripada.Malo zrno srece koje ne dobih,koje mozda ne zasluzih ali spreman sam da izmolim,spreman da kleknem,oprost da potrazim.Jedino sto znam je da idem na put,idem ka svetlu na kraju tunela,onom svetlu koje smo nekada trazili,kome smo se nadali.

Krecem i znam,vratiti se necu bez zrna srece koje trazim,izacicu iz tunela prateci onaj tracak svetla,ako ga ne nadjem zavrsicu negde u bespucu,negde gde samo gresni zavrsavaju,gde nesrecni sa bolom u srcu zadnji izdah naprave.Ti,ili mi putokaz budi ili bar ruzu spusti bilo gde na zemlju i svecu upali posto moju zadnju adresu neces nikada saznati.

LZ

Krenuh na put,krenuh i ne osvrcem se,kazu ne valja se osvrtati kada se na put krece.Razgazene cipele jedini su mi drug,stap sam polomio veruci se po bespucima zivota,braneci sebe i drage meni od sveg zla na koje se moze naici.Verni drug,cipele moje iste su kao ja,jedva se nazire da su nekada bile nove,da su mirisale na svezinu,poput mene su pune tragova proslosti,oziljaka,posekotina.

Uprkos svemu,krecu na put,krecem na put,srecu da potrazim,ono zrno koje valjda svima pripada.Malo zrno srece koje ne dobih,koje mozda ne zasluzih ali spreman sam da izmolim,spreman da kleknem,oprost da potrazim.Jedino sto znam je da idem na put,idem ka svetlu na kraju tunela,onom svetlu koje smo nekada trazili,kome smo se nadali.

Krecem i znam,vratiti se necu bez zrna srece koje trazim,izacicu iz tunela prateci onaj tracak svetla,ako ga ne nadjem zavrsicu negde u bespucu,negde gde samo gresni zavrsavaju,gde nesrecni sa bolom u srcu zadnji izdah naprave.Ti,ili mi putokaz budi ili bar ruzu spusti bilo gde na zemlju i svecu upali posto moju zadnju adresu neces nikada saznati.

LZ
Zverčice, volim tu tvoju emociju, tu mekotu pisanja i načina sa kojim se pod kožu podvlačiš...
Čekam i dalje tvoje lepe tekstove...
Hvala...
:vzagrljaj:

ali uši me bune pudla ima kovrdzavu dlaku na njima mislim to može da se ošiša uporedjivao sam slike pudli sa ovom da nešto se uklapa ali sam opet Žbunjen :rotf:
možda je i natapirana pudla što kažeš :mrgreen:
otišao je taj uveliko na piće verovatno se razvalio i vratio se kući bežeći od rakuna koji ga je usputno jurio :hahaha:

Soradzice svidja mi se ova tvoja tema blog prelistaću je celu okačila si ti ovde dosta dobre muzike za koju prvi put čujem :heart:
Čast mi je kada dobronamernici požele da prelistaju ovaj blog...
Pisan je da zagrli takve...

:cmok2:

Jos ovo pa pauza neki dan...da ne dosadim a voleo bih da ¨procitam nesto od nekoga...na primer od tebe.....Soradze...;)

Ake te sretnem

Ako se ikada sretnemo u moru prolaznika
ako nam se pogledi ukrste iznenada
molim te,prihvati moju pruženu ruku,
osmehni mi se kao nekada što si znala.
pusti da te u obraz poljubim nežno.

Budi mi kap rose u toplo julsko jutro,
budi mi melem ranjenoj duši
budi mi,budii mi,
probudi ono
ono,ono u meni što si samo ti mogla.

Upali onaj plamen koji je goreo
u noćima dok si mi na grudima bila,
u noćima kada su nam tela gorela
u noćima kada smo lepe snove snili.

Onda, produži dalje,ne okreći se
nestani u moru nepoznatih ljudi
neka te sreća prati i Bog čuva

jel ja to nisam znao,a hteo sam.

Lozi,lozi ti mene......vadi te ovaj poljubac.....;)
Ubeđena sam da je najteže emociju preneti u tekst... a ti to umeš...
Lično volim kada osetim emociju u napisanom...
To jeste za postovanje...
E, sad... piši kod mene ako želiš... ukrasićeš mi blog... a možeš i da
otvoriš svoj lični blog, pa da u njemu pišeš svoje lepe tekstove... ja ću
dolaziti kod tebe i čitaću ih, svakako...
Biraj gde ćeš, ali piši?
Ima ko će da uživa u tvom napisanom...
💓

Necu otvarati svoj blog....zelim pisati ovde ako ti ne smeta i zelim da podelim svoje misli,emocije,osecanja sa tobom,sa svima koji svrate ovde.
Cinjenica je da sam poceo da pisem za sebe ali moram priznati da volim i kada se to sto ja radim svidi nekome...
Poljubac za tebe i hvala na lepim recima...:kiss::kiss::kiss:

Jos ovo pa pauza neki dan...da ne dosadim a voleo bih da ¨procitam nesto od nekoga...na primer od tebe.....Soradze...;)

Ake te sretnem

Ako se ikada sretnemo u moru prolaznika
ako nam se pogledi ukrste iznenada
molim te,prihvati moju pruženu ruku,
osmehni mi se kao nekada što si znala.
pusti da te u obraz poljubim nežno.

Budi mi kap rose u toplo julsko jutro,
budi mi melem ranjenoj duši
budi mi,budii mi,
probudi ono
ono,ono u meni što si samo ti mogla.

Upali onaj plamen koji je goreo
u noćima dok si mi na grudima bila,
u noćima kada su nam tela gorela
u noćima kada smo lepe snove snili.

Onda, produži dalje,ne okreći se
nestani u moru nepoznatih ljudi
neka te sreća prati i Bog čuva

jel ja to nisam znao,a hteo sam.

Lepo...
Veliku stvar umeš, a to je da da daš završnicu... jaku...
🍀
🍀 🍀

Za lep san...tebi.....@Soradze

Ne,nisam to ja,nisam ja taj kome si rekla,odlazim,,ne nisam ja taj čovek.To si ti rekla mojoj seni,mojoj ljušturi,ne nisi meni,nisi meni rekla da me ne voliš više.Ja,ma davno sam ja napustio svoje telo,davno sam dušu pustio da ode,davno sam je okova spasio.

Davno,onoga dana kada sam shvatio da si hladna,da ti ne prija dodir moje ruke,da se varta strasti ugasila,da ti je iskra u oku nestala.Toga dana sam se sa dušom rastao jer šta će mi,šta ću ja njoj,ja skrhan,slomljen,ona ranjava,puna ožiljaka.

Kada se okreneš od sene moje,kada odeš, pogledaj u nebo,kažu da duše zaljubljenih lebde nebom i prate one što vole,bez kojih ne mogu.Čestitam,dobila si večnog pratioca

LZ

Poslednja izmena:

Back