Није ми јасно - 3 део.

Naravno da je za sve potrebno dvoje. :) Mozes biti neznamkakosposoban otac, da bi vaspitao dete treba ti i detetova majka. Sto bi rekli stariji ljudi - pazite dobro s kim se zenite. :D

otvorite shestore ochi :eek: :eek: :eeek:
e pazi...ako je buducnost donela dete iz epruvete
mozda i nama muskima donese neku pilulu iz koje cemo moci izroditi potomka :lol:
buducnost je uvek u pokretu tesko je predvideti je
zvanicni nisam tu i....mrak

Зашто људи своја сра*а и грешке правдају љубављу? Типа девојка или неки тип небитно усеру нешто, и као ма она/он је то урадио из љубави? Је л' се то људи у недостатку муда за преузимање одговорности ваде на ''љубав'' ? То ме подсети на оно ''не бих те ја преварио/ла, него алкохол је учинио своје... Некако ми је то све бљутаво јако.. Па ме занима и ваше мишљење јелте.. Ова тема је продукт прошле теме..

Pomešao si dve stvari. Ljubav i slabost ljudske duše. Ta mešavina ne ide i zato dolazi do nerviranja oko slabih ljudi, koji ljubav uzimaju načelno.

Зашто људи своја сра*а и грешке правдају љубављу? Типа девојка или неки тип небитно усеру нешто, и као ма она/он је то урадио из љубави? Је л' се то људи у недостатку муда за преузимање одговорности ваде на ''љубав'' ? То ме подсети на оно ''не бих те ја преварио/ла, него алкохол је учинио своје... Некако ми је то све бљутаво јако.. Па ме занима и ваше мишљење јелте.. Ова тема је продукт прошле теме..

pa jeste, ima svacega. s tim da nekako, ta rec "pravdati" nesto, sama rec pravdati je meni odbojna i ne upotrebljavam je. ako nekoga stavis u poziciju da treba da ti se pravda, taj bolje da nikada nije ni bio sa tobom. (ne tobom nego generalno)

Ljudi greše, slučajno i namerno...Glupa opravdanja su uvek glupa, od kada je sveta i veka...Poimanja ljubavi su često različita, e to je to.

naravoucenije...prepusti se karnalnim zadovoljstvima
znanje i moral su svakako krhki zato "zivi,archi zivot,guraj ga" :lol:

svaki sistem zahteva svoje zrtve na oltaru jednoumlja kao uniteralnom zemnom bogu
ono sto dodirnuti mozes ni trunke divinisticnog u sebi nema
tako da pomama kratko traje...dok na zrtveniku prvi padaju...idealisti

Svako nek radi kako hoce, ja Hocu da budem Gospodin i pred Bogom i pred ljudima. A ako padnem casno nije vazno da l' sam prvi ili zadnji.

E, a sinoc kad sam otisao spavati, naletim u knjizi koju citam na sledece

...ali ako Covjek otrovan otrovom Lazi, neizljecivo i vec tvrdo vjeruje da na zemlji nema druge srece do srece punog zeludca i duse, nema uzivanja do uzivanja zasicenosti, mira i sitnih zadovoljstava, tada Misao u ropstvu pobjedonosnog osjecanja, tuzno opusta krila i - drijema ostavljajuci Covjeka u vlasti njegovog srca.

Pomešao si dve stvari. Ljubav i slabost ljudske duše. Ta mešavina ne ide i zato dolazi do nerviranja oko slabih ljudi, koji ljubav uzimaju načelno.

Не знам, можда сам помешао, али ја причам о томе како људи налазе оправдања за своја сра*а као у нечему трећем, као то нешто их је водило, иначе они не би урадили то, ма не бре уопште.. Мсм.. Не знам.. Или оно као она тебе много воли или је јако заљубљена у тебе па је урадила то и то.. Ј б г знам шта хоћу, испричао бих ти овако, али кад треба да се срочи на папиру, ку*ац.. Некако све испадне другачије..

pa jeste, ima svacega. s tim da nekako, ta rec "pravdati" nesto, sama rec pravdati je meni odbojna i ne upotrebljavam je. ako nekoga stavis u poziciju da treba da ti se pravda, taj bolje da nikada nije ni bio sa tobom. (ne tobom nego generalno)

Ок, наравно, немам ја уопште жељу да будем тај неки на висини и да ми неко полаже рачуне и да ми се правда, мсм није ми то циљ уопште, али причам о ономе када ти неко објашњава поступак тиме као ''то је из љубави'' , ''непромишљено'' итд итд, ако капираш шта хоћу да кажем.. Мсм ја не знам како неко из ''љубави'' према некоме може да му уради нешто лоше..

zato što se polazi od one čuvene "u ljubavi i ratu, sve je dozvoljeno" pa se neki malo previše užive u ulogu: )))

Да, па зато и има оволико људи несрећених, и оволико људи убијених.. ;) Не волим то, то је као преко лешева до циља.. Гаде ми се такви људи... :)

Zato što su pichketine neopevane, nebitan rod, i nemaju mooda da preuzmu odgovornost za svoje postupke. A uvek postoji rešenje i izbor. Uvek!

Pogube se ljudi. Nervoza i neko cudno ludilo ucine svoje.

Back