Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
To je tabu...
Žena ne spada u ove kategorije, ona je van konkurencije...![]()
Pa da
Zeni si svakako bio zadnji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tabu...
E s ovim nema zahebancijePa da
Zeni si svakako bio zadnji![]()
To je tabu...
znaš kako, svi uvek misle za svoju ženu da je van konkurencije![]()
Ja sam uvijek jurio one oko 20 godina (godinica gore dole)... i kad sam imao 17 i sad kad imam 28... upssad ne jurim ništa... oženjen sam...
E, a sta ce vam zena koja ne zna ni za koga osim za vas? Ta nije imala priliku izabrati.
E, a sta ce vam zena koja ne zna ni za koga osim za vas? Ta nije imala priliku izabrati.
šta je zlatna sredina?
![]()
šta je zlatna sredina?
![]()
Za svakoga je to individualno. Za mene da je imala momka koliko ja djevojaka![]()
Pa neka koja je normalno proživjela, imala par ozbiljnih veza prije i eventualno još koju vezicu i sve što ide uz to... da nije neka kojoj otac nije dao da mrdne iz kuće, što je bila nevina do 24. pa onda pobudali u 30 i nekoj i pusti se u promet... naravno da nije neka koju je okrenulo pola grada... mada što je interesantno, takve na kraju nađu najbolje muževe...
Eee što se mene tiče, to je već puno...![]()
Za svakoga je to individualno. Za mene da je imala momka koliko ja djevojaka![]()
A te sto ih roditelji drze pod staklenim zvonom se pomame kad pocnu da se same snalaze
Posebno djevojke sa sela, koje nijesu imale s kim da budu, jer momak njihovog kalibra je udaljen nekih 30-40 kilometara, pa kad dodju u grad, onda haos nastane
Cast izuzecima, naravno![]()
Joj kod mene u Bijeljini su najjače ove što dođu sa Sokoca, iz Rogatice, Bratunca, Srebrenice... ali Šekovići su broj 1... ako je iz Šekovića da će ti dat' za 20 minuta, ako navališ...
Mada, naravno ima i finih riba iz ovih plemenitih krajeva... samo ja još takvu ne upoznah...![]()
Onako ko bizon
Mogao bi da organizujes neko okupljanje forumasa, sa sve tim radodajkama iz Shekovica![]()
Onako ko bizon
Mogao bi da organizujes neko okupljanje forumasa, sa sve tim radodajkama iz Shekovica![]()
Onako ko bizon
To znaci da ocekujes da ti draga ima godina koliko i ti i da je "aktivna" jednako dug period? Pa cak i da je tako, zar nije nerealno, neozbiljno i ne... ne.. ne.... izreci tako nesto? Broj..... Zar nije bitno sta je naucila iz svega toga, kakva je osoba postala? Naravno da niko ne zeli "laku" curu (zamo sta se misli pod ovim pojmom), ali reci da ocekujes ISTI broj....
Đe je Anđelko?
Anabella, svi mi imamo neke zelje za koje unaprijed znamo da su nemoguca misija. Raditi na tome da se te zelje ostvare nas dovodi do toga da i to sto imamo izgubimo.
Ne ocekujem to sto si navela, niti sam ikad ocekivao, samo sam rekao sta je mene zlatna sredina u konkretnom slucaju, sto ne znaci da cu bas takvu da trazim, postoji mnogo vaznijih stvari od toga koliko ih je imala prije mene, starost, kao i ostale gluposti tipa iz kakve je porodice i slicne stvari koje ljudi gledaju.
Mislim da si me pogresno shvatila.
šta bre 7 dana?
njemu potreban samo jedan dan![]()