Nije ljubomora, ipak reci koliko si ih imala do sad ?

Ako te baš zanima uspešni su u životu, moje godište su. Jedan je igrao fudbal za prvaka Republike Srpske u fudbalu, a ovaj drugi po devojkama je uspešan, imao ih je jako mnogo. Obojica su Bosanci. I imaju po dvoje dece. Na lažem ništa...Nebitno za tebe. Zaboravi. Privatne stvari kao tvoje ovce i nule .Aj zdravo
.

o tome ti govorim.toliko si super,da su svi oko tebe uspesni.eto,sta cu,ne jeebem ovce.nisam nikada,0.a ti?

SPOVEST ŽENE KOJOJ JE ISKRENOST UNIŠTILA VEZU
Ostavio me je kada sam rekla koliko ih je bilo pre njega

Sadašnjem suprugu sam na isto pitanje, umesto 15, odgovorila - 7 momaka . Sve se srušilo - Bila sam potpuno sigurna u našu ljubav, a Goran je govorio da je otvorenih shvatanja. Ali kada sam mu rekla da sam imala 15 momaka, pobeleo je, zatvorio se u sobu i raskinuo vezu

P.S. Hm, zanimljiva ispovest ove devojke. Cenim da je promiskuitet u poslednjih deceniju i po kod ženskog sveta uzrasta od 13-16 godina porastao za 5000 %.
Znam da danas devojčice upoznaju momka u podne, već naveče raskidaju, a u ponoć počinju novu vezu sve do ujutru, kada se ista okonča često.

kolko je to kilometara sine :eek:

inace...bitnije je mi je da sam joj poslednji :)

SPOVEST ŽENE KOJOJ JE ISKRENOST UNIŠTILA VEZU
Ostavio me je kada sam rekla koliko ih je bilo pre njega

Sadašnjem suprugu sam na isto pitanje, umesto 15, odgovorila - 7 momaka . Sve se srušilo - Bila sam potpuno sigurna u našu ljubav, a Goran je govorio da je otvorenih shvatanja. Ali kada sam mu rekla da sam imala 15 momaka, pobeleo je, zatvorio se u sobu i raskinuo vezu

P.S. Hm, zanimljiva ispovest ove devojke. Cenim da je promiskuitet u poslednjih deceniju i po kod ženskog sveta uzrasta od 13-16 godina porastao za 5000 %.
Znam da danas devojčice upoznaju momka u podne, već naveče raskidaju, a u ponoć počinju novu vezu sve do ujutru, kada se ista okonča često.

slicno nesto pitao i mene jedan krajem jednog januara ..ja ga gledam i ne mogu da verujem koju glupost me pia a on navalio pa navali ..te jesi li imala trojicu ,te jesi li petoricu ,te jesi li sedmoricu - tu ga prekinem pa priupitam : je l' mislis sedmoricu ove godine ?

druga situacija sa drugim tipom ..nakon sexa pita me - a gde si ti sve ovo naucila ?
- naucio me jedan zgodan frajer ,hoces da te upoznam sa njim pa da nauci i tebe ? ...vise nikad nista nije pitao ...

slicno nesto pitao i mene jedan krajem jednog januara ..ja ga gledam i ne mogu da verujem koju glupost me pia a on navalio pa navali ..te jesi li imala trojicu ,te jesi li petoricu ,te jesi li sedmoricu - tu ga prekinem pa priupitam : je l' mislis sedmoricu ove godine ?

druga situacija sa drugim tipom ..nakon sexa pita me - a gde si ti sve ovo naucila ?
- naucio me jedan zgodan frajer ,hoces da te upoznam sa njim pa da nauci i tebe ? ...vise nikad nista nije pitao ...

trebalo je da kažeš jednog, da se ne ispada iz kontinuiteta :lol:

:zcepanje: :rotf: :zcepanje:

bolji post nisam odavno pročitala, jes vala nije moralno :rotf:

evo jos jedne smesne situacije ;

odem ja sa momkom kod komsinice ...a komsinica svukud istetovirana i to istetovirala imena bivsih frajera ...a moj momak samo bulji po njoj,cita ona imena - oci mu iskocile ...ja ga udaram laktom u stomak da ne bulji tako upadno a on ne reaguje ...
podjemo mi kuci i on odmah kad smo izasli - jesi videla sta je ona muskih imena istetovirala po sebi ?
- jesam,videla sam i budi sretan da ja nisam tetovirala imena od svojih - licila bih na telefonski imenik !

Bate, sto nekako kad si citam ovo osecam tugu
To je kao neki zenski zivot
Al bate, nije mo to tuzno
Tuzno mi sto muski igraju po tu muziku
A bate, nije da se mora
Sve ovo zensko ovako je negde iznutra tuzno iz moju percepciju
Sutra ce ima 30 pa 50 pa 60 pa ce bude svo zbrckano i nikako
I bate ce bide samo, ce bide
I neko pametniji od mene ce sad rekne: nece, ce si nadje neki pa se skrasi
Al svi znamo da zivot na radi u taj pravac
Hosu reci da si ljudi ne menjaju
Ostaju si takvi kakvi su
A bate jedino deca si imaju neki smisao u svo ovo sranje
A ne koliko je kurceva koja zenska poljubila bate
Tuga :(

To mora da su neki Biblijski dani:per:
Ali, dobar stav imas:ok:, el tako i sa drugom...populacijom:mrgreen:

ne postoje lepi zivoti - to je zabluda ...postoje lepi trenuci,lepi dani i njih treba umeti sacuvati ..kad osetim da sam izvukla max ja odem jer ono sto sledi posle toga narusit ce one lepe slike koje valja sacuvati za susne dane :-) ..
takva sam i u ljubavi i u sexu ,odem na vreme a dolazim u nevreme :-)

Back