Nightwish

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_of_Night
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hm,kad je vec ovakva situacija,bolje pevaljka nego gitarista... bez onog lika zasita vise ne bi bilo benda
ne vredi...opet su im glasovi neuporedivi...nedostatak vokala se najvise oseti...
jednostavno tarja ima mnogo mocniji glas
jedna pesma otpevane njenim glasom i od ove anette jednostavno neuporedive su...anette nema tezinu glasa,ne prilice joj ovo pesme...
bolje bi joj leglo nesto na foru within temptation nego nw...ozbiljno...

ne vredi...opet su im glasovi neuporedivi...nedostatak vokala se najvise oseti...
jednostavno tarja ima mnogo mocniji glas
jedna pesma otpevane njenim glasom i od ove anette jednostavno neuporedive su...anette nema tezinu glasa,ne prilice joj ovo pesme...
bolje bi joj leglo nesto na foru within temptation nego nw...ozbiljno...

ne verujem ni da bi kod Holandjana prosla

A da li bi neko od vas kada bi Nightwish dosao u Srbiju ne otisao na koncert jer mu se ne svidja nova pevacica,bas me zanima?Ja je ne volim i smatram da je losa u smislu njenog pevanja,ali mislim da bih otisao na koncert...pa rekoh da vidim sta misle ostali na tu temu:)

iskreno brate,nemam pojma... na svirke sam odavno prestao da idem (poslednja Blind Guardian u oktobru 2006),kartu za HammerFall sam pocepao na vece koncerta,Kamelot propustio tako da bi i sad debelo razmislio.

na kraju verovatno ne bih otisao jer hocu Tarju a ne ovu ribu

A da li bi neko od vas kada bi Nightwish dosao u Srbiju ne otisao na koncert jer mu se ne svidja nova pevacica,bas me zanima?Ja je ne volim i smatram da je losa u smislu njenog pevanja,ali mislim da bih otisao na koncert...pa rekoh da vidim sta misle ostali na tu temu:)

Naravno da ne bih, jer je od grupe Nightwish ostao dobar jos samo naziv, i kao sto rece nas ratnik meni treba Tarja a ne neka pop pevacica koja nije ni T od Tarjinog imena ;)

Back