Nightwish

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_of_Night
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sto se mene tice,riba odmah moze da skace s mosta.. njoj nije mesto u ovoj grupi i nadam se da joj je ovo prvi i poslednji album

ne bih mogao da je slusam nekih sat i po ali me zivo zanima kako bi otpevala Deep Silent Complete....

imam i ja ta dva koncerta i Tarja zvuci sjajno (na End Of An Era mu je ebala mamu)...

poslusaj napucani Within Temptation live pa ces tek tu videti sta je razlika izmedju live i cd-a.

Nightwish je imao fantasticnu zivu svirku i sjajnu pevacicu... ostala je svirka

imam i ja ta dva koncerta i Tarja zvuci sjajno (na End Of An Era mu je ebala mamu)...

poslusaj napucani Within Temptation live pa ces tek tu videti sta je razlika izmedju live i cd-a.

Nightwish je imao fantasticnu zivu svirku i sjajnu pevacicu... ostala je svirka

ovako,imam From Wishes To Eternity i Lowlands 2005 (ili sto ga ja zovem zuti mikrofon :) )znaci momci super sviraju dok Tarja...ono,izvlaci...
da cuo sam da Sharon nema veze s vezom dok na CDu zvuci bozanstveno ... jbg

ovako,imam From Wishes To Eternity i Lowlands 2005 (ili sto ga ja zovem zuti mikrofon :) )znaci momci super sviraju dok Tarja...ono,izvlaci...
da cuo sam da Sharon nema veze s vezom dok na CDu zvuci bozanstveno ... jbg

ja ima Wishes i pomenuti End Of An Era (tu je bilo i crvenih mikrofona,sve u skladu sa odecom)...

o.k,ako mislis da Tarja izvlaci voleo bih da odes na koncert sa ovom pevaljkom da vidim kako ce ona da ti izvuce odredjene pesme

Ja imam samo ove koncerte :lol:

Nightwish - From Wishes To Eternity
Nightwish - End Of Innocence
Nightwish - End Of An Era
Nightwish - Live At Lowlands
Nightwish - Live at Raumanmeren Juhannus (RMJ)
Nightwish - Live in Hultsfred, Sweden (Gates Of Metal)
Nightwish - Live in Minnesota , USA 2004
Nightwish - Live in Melbourne
Nightwish - Live in Bucuresti
Nightwish - Himos
Tarja Turunen - Christmas Concert - Sibiu, Romana, 2005

Back