nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
ni Markovog glasa.... kako god da okrenes,sve se vraca na kombinaciju sa Tarjom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ne slusas po kom kriterijumu si uspeo da dodjes do tog zakljucka?Iako neslusam Nightwish, konstatovao sam da je ova nova pevacica mnogo bolja od one krave iz opere
ne vredi...opet su im glasovi neuporedivi...nedostatak vokala se najvise oseti...hm,kad je vec ovakva situacija,bolje pevaljka nego gitarista... bez onog lika zasita vise ne bi bilo benda
ako ne slusas po kom kriterijumu si uspeo da dodjes do tog zakljucka?![]()
ne vredi...opet su im glasovi neuporedivi...nedostatak vokala se najvise oseti...
jednostavno tarja ima mnogo mocniji glas
jedna pesma otpevane njenim glasom i od ove anette jednostavno neuporedive su...anette nema tezinu glasa,ne prilice joj ovo pesme...
bolje bi joj leglo nesto na foru within temptation nego nw...ozbiljno...
Ako ne slusam, to neznaci da ih nikad nisam cuo. Cuo sam 5-6 pesama sa onom operskom pevacicom i 1-2 sa ovom normalnom
fOOoOOj
A da li bi neko od vas kada bi Nightwish dosao u Srbiju ne otisao na koncert jer mu se ne svidja nova pevacica,bas me zanima?Ja je ne volim i smatram da je losa u smislu njenog pevanja,ali mislim da bih otisao na koncert...pa rekoh da vidim sta misle ostali na tu temu![]()
Nightwish - Amaranth
Bas sam tu pesmu cuo i mnogo mi je bolje zvucala od ostalih koje sam cuo(Nemo, End of all dope i Angels fall 1st)