NIGHT SHOT

P7014290GG-1.jpg

Sinoc sam malo bio nocna `tica i video sam jednu zanimljivo stvar. Idem ja da parkiram kola na kej iza buske stanice (bgd) i na raskrsnici vidim visokog coveka .. aparat oko vrata i stativ u ruci (kod hotela metropol, pa ako se prepoznaje... pozdravljam). Odmah mi se osmeh razvukao na licu i pomislih: "Mi ti dodjemo kao neka sekta koja nocu luta po gradu. Stativ u ruci, aparat oko vrata... hodamo po gradu i sve zagledamo okolinu i privlacimo paznju prolaznika." Bas lepo :)

Uglavnom to je bilo moje prvo nocno krstarenje sa novom opremom a evo ga jedan od rezultata:

Poslednja izmena:
vedrane, moje skromno mishljenje:
mislim da imas preterano puno detalja, sve se zbrljalo
da si malo jos zatvorio blendu, mislim da bi dobio malo jos ostrine a izgubio neke nepotrebne detalje (npr. parce neba je visak jer iz coska odvlaci paznju, mada to moze i da se klonira)
samo napred u nocnim pohodima, pozz

vatrometyb3.jpg

vatrarw2.jpg

vatcc1.jpg

Ovo je moj skromni doprinos ovoj temi....
EXIT opening vatromet od sinoć.... na žalost ja sam zakasnila i dočekalo me je dok sam bila na sred mosta pa sam ovo pravila iz ruke i polu-naslonjena na ogradu.
Džaba stativ kad je ostao u ruksaku... a i to plavilo od mosta sa koga sevaju plavi reflektori, baš me nervira.

ovo je naj bolje od najboljeg, baš sam se vratila kući razočarana, ipak je to jedna prilika u godinu dana, a ja propustila prelep i ogroman vatromet :(

Back