NIGHT SHOT

P5162933G.jpg

:bye::bye::bye:
mutna ti je fotka vedrane, moras stativ da koristis, ovo iz ruke (skoro)nista ne valja...ili nasloni aparat na nesto, klupa, kontejner, bilo sta sto ce ti omoguciti da aparat bude stabilan tih nekoliko sekundi...

E probao sam ali bas nista nije bilo da mi posluzi kao stativ... cak ni na beton nisam mogao da stavim jer mi se onda ne bi video odsjaj u vodi...

Prepravicu fortku..uprvo samprovlaio kako radi Coral photo pro :) (uz "malecnu" pomoc persone zvane Dusica a mama je zove zlato) :bye:

....

@ved_ran svaka cast na trudu, poslusaj branin savet.

Hvala Dulle :)

E probao sam ali bas nista nije bilo da mi posluzi kao stativ... cak ni na beton nisam mogao da stavim jer mi se onda ne bi video odsjaj u vodi...

Prepravicu fortku..uprvo samprovlaio kako radi Coral photo pro :) (uz "malecnu" pomoc persone zvane Dusica a mama je zove zlato) :bye:

Hvala Dulle :)

..ta fotka se ne moze prepraviti, veruj mi...

uvek je zdravije i pametnije, otici i ponovo uslikati ... provesti i 15 minuta slikajuci jedno te isto, nego sedeti kuci za kompom i pokusavati da popravis ono sto se ne moze popraviti. e posto mi je sada kosa suva ja idem da spavam. pozdrav svima vidimo se sutra :ok:

bruno, vrsni poznavaoče foto opreme, mogao bi češće svratiti, vidiš da se kulturno uzdižemo...čitaš li ti pp... u stvar ti nas tajno pratiš bez logovanja...aaa bečki mangupe...

Back