NIGHT SHOT

Djole,... odlicna,... B R A V O !!!

Mesečina iz naše hotelske sobe...
DSC09256ar-1-1.jpg

vedrane odlična panorama...panorame su same po sebi zbog veličine umetničko delo, još kada se izabere ovakav kadar, šta drugo nego za zid...mada ovako prikazane ne mogu da dočaraju veličinu koje bi imale u pravoj veličini, jer su detalji suviše sitni...
... e sad ovu si mogao i u zalaske, ali nema veze...mini se čini da malo curi na desno...ništa naručito

a što se tiče pobednika, mislim da nisi izabrao najsretnije lokaciju sa kojeg ćeš da ga fotkaš... kao prvo centralna kompozicija nije legla, a detalji kao što su beograđanka prilepljena uz pobednika smetaju, kao i onaj trag aviona...bolje da se se pomerio u desno odlepio beograšanku i postavi pobednika u levu stranu, bilo bi mnogo dinamičnije...a samim tim bi odsekao ovu konstrukciju skroz levo...

@djole :klap:

...rasmizljam naglas- mozda si jos malo mogao da produzis eksp jer kishobran/suncobran zaklanja svetlo... bilo bi manje nojza na nebu... ali sve jedno, prva reakcija je bila "joj sto lepo, vidi sto je lepo..."

@ved_ran, vaistinu simpaticna panorama... a i oslobodilac s guza je refreshing new view... :super:

:) Hvala ljudi...
Forest H. exp je bila 25 sek, mogao sam još 5 sek, ali kako se meni čini, da je exp. bila veća, nebo bi bilo osvetljenije i videlo bi se više šuma :???:..
guru, pa mora neko da (pokuša) te menja, kada tebe nema...

vedrane odlična panorama...panorame su same po sebi zbog veličine umetničko delo, još kada se izabere ovakav kadar, šta drugo nego za zid...mada ovako prikazane ne mogu da dočaraju veličinu koje bi imale u pravoj veličini, jer su detalji suviše sitni...
... e sad ovu si mogao i u zalaske, ali nema veze...mini se čini da malo curi na desno...ništa naručito

a što se tiče pobednika, mislim da nisi izabrao najsretnije lokaciju sa kojeg ćeš da ga fotkaš... kao prvo centralna kompozicija nije legla, a detalji kao što su beograđanka prilepljena uz pobednika smetaju, kao i onaj trag aviona...bolje da se se pomerio u desno odlepio beograšanku i postavi pobednika u levu stranu, bilo bi mnogo dinamičnije...a samim tim bi odsekao ovu konstrukciju skroz levo...

E Djole, neces verovati .. slazem se za pobednika. :)

Ova svetla crta dole desno je od svetla na bajsu koji je prosao a nekako mi bilo lepo da je ostavim. Uzasno mi smeta ova konstrukcija levo ali da sam crop sliku ispalo bi nekako bezveze... u pravu si trebao sam da stanem vise levo...

Evo panorama 35% prave velicine.. sad mozes mnogo vise detalja da vidis. ;)

http://img143.imageshack.us/img143/1535/zalazaksuncasakalemegdawd0.jpg

Inace, ova tvoja Tisa, Titel... odlicna :super:

Tnx

p.s. tnx Huntress i Guru :klap:

Back