NIGHT SHOT

100_5636-1.jpg

100_5667-1.jpg

100_5671-1.jpg

100_5688-1.jpg

e..znam da nisu neke i svestan sam svih nedostataka,al' jednostavno...morao sam nesto da okacim :mrgreen:
ybg...nisam mogao da koristim stalak pa sam morao na neke cevi da stavljam i da pridrzavam :)
na drugoj ispada da je PC Usce kriva zgrada,medjutim....Pobedik je kriv...vidi se golim okom na licu mesta...tone,al' je meni vise odgovaralo da na ovoj fotki ON bude prav :)

e..drugari,znate sta me zanima..
pre neko vece obradjujem ovu fotku u PS-u i dok sam je gledao otvorenu u istom,sve je bilo o.k..mislim konkretno na nebo,t.j. na plavu boju na desnoj strani fotke...i kako je okacim odjednom vidim one..kako da ih nazovem.."linije"..prelamanje boja,t.j. nijansi..
probao sam da okacim na vise sajtova (dodaj,photobucket i sl.) i na svakom isto..,a otvorim je opet u PS-u i nema toga
e sad...malopre je pogledam na dodaj.rs i sve o.k...nema toga,a jasno sam video tada kada sam kacio..
missim..o cemu se radi...da li je moguce da je do mene,t.j. do vida..fazon..zamorio sam oci to vece jer sam malo duze buljio u fotke i sve to,bio je mrak u sobi samo monitor je svetleo..pa kao posledica toga su bila i ta prelamanja?
da li vi sad vidite neke "deformacije" na plavoj boji na desnoj strani fotke? :)

e..vidim ih opet :lol: ali kad ustanem i pogledam monitor odozgo...a ranije sam video i kada sedim...dal je to neki TFT 3p...wtf? :confused:

Back