bakyy
Aktivan član
- Poruka
- 1.787
master, ne moras da rotiras, select all - transform- skew pa razvuces coskove u kom pravcu hoces, i malo izvinjetiras ovo sto je presvetljeno, pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
svaka cast Dule !!!!
Moram da te pitam,koliko ti dnevno vremena posvecujes fotografiji prosecno? ps.ako nije tajna
...dve stvari su bitne za nocnu fotografiju: golden hour/magic hour i blue hour
http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_hour_(photography)
http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_hour
...mene su nauchili da se nocna nikada ne fotka in pitch black atmosferi...
...elem... prva i druga su dobre ali su mnogo zelene... valjalo bi boje podesiti kako valja... a poslednja ti curi na levo ili je to iluzija zbog horizonta koji rave vrhovi zgrada,...
Свака част Гуру, одличне фотке. Само ја то неб' смео никако. Млого високо
Могу само да гледам и да уживам у оваквим сликама, а кад се будем излечио од акрофобије, можда ћу их и ја правити![]()
taj rad..... Dule, pa ti si postao lowac na moonje!!! fotke su ti, stwarno, za medalju!!! ali swe!!
.. znam i ja da su naj lepše u sumrak, ali ne ima se wremena... za pojam ''zlatna wura'' prwi put čujem... a š'o tiče zelenila, pa krošnje su zelene, bakarni krowowi takođe.. na kraju krajewa swi mi drugojačije registrujemo nijanse raznih boja.. a owa poslednja stwarno curi, mrzelo me da je peglam...![]()
Fino fino .... nemam ja društvo toliko zainteresovano za fotkanje samnom
A iskreno, nemam drustvo uopste..![]()
nemam kucu, ja zivim u stanu... u gradu.. daleko od jezeranego kada vidim da se sprema shit po nebu ja lepo naspem goriva i trazim neko dobro mesto za fotkanje... obicno sa mnom podju ortaci pa pijemo dok fotkamo, a dobro je imati pomocnike, da pridrze stativ itd..... takodje pratim kretanje oblaka preko satelita, pa lako uklopim fotkanje munja u svoj raspored.
master guru hvala vam![]()
color balance ne valja... nije do percepcije nego do boja... ako nece meni verovati onda pitaj nekog pametnijeg da ti kaze isto sto ti i ja sada govorim... verovatno je da si radio autocolor (ubvedjena sam u to toliko da cu da ponudim svoju desnu ruku ukoliko nije tako)... a da nisi morao to da radis...
...eto sad znas za zlatni sat ili ti magichni sat... sad kad znas, vise nema izgovora za ovakve fotke...
..ja mislio da baterije treba da se ponesu
;-)
.. nije autocolor, a'l mane zewe, oprostiću ti desnu ruku!! meneme se 'wako wiše đaswi... zađaba ti swo owo pisanije, jas sum specilajac, a ne profesionalac....![]()