Nemi Sufler
Ističe se
- Poruka
- 2.705
...ne otvaram teme (dva puta sam se zaletela
) Vrele Cice npr.
A vi?
Cije teme zaobilazite u sirokom luku?

A vi?

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne obilazim nicije teme ma da ih i crni djavo otvorio ako mi je tema interesantna....ne otvaram teme (dva puta sam se zaletela) Vrele Cice npr.
A vi?
...ne otvaram teme (dva puta sam se zaletela) Vrele Cice npr.
A vi?
Cije teme obilazite u sirokom luku?
A vi?
Ne zaobilazim teme, mada sam jedno vreme i ja zaobilazila teme od Vrele Cice, ali sam onda skontala da je misao njenih tema sasvim ok, naravno ukoliko izdržiš da pročitaš do kraja uvodni post i stigneš do same poente.![]()
pročitaš samo poslednju rečenicu njene teme i to je to
Zaobilazim postove pichkopachenika koji aludiraju na pokazivanje sisa, narcisoidnih egocentrika koji debilizmima hrane svoj ego nesagledivih dimenzija, (modernih) ženomrzaca, ljubitelja prostitutki koji ne mogu zamisliti svoje bitisanje na forumu ako po stoti put nisu podelili sa nama svoju opsesivnu navucenost na iste, samoubedjenih koji se kurche na svakom koraku, vulgarnih primitivaca, ponositih frajera, mozgova napumpanih mitovima, patriotizmom, duhovno ispraznih....itd...
Da citam njihove teme? Jok more.
(Samoprepoznavanje na vlastitu odgovornost)
Misa mu njegovog....otkad su te ona trojica zeznula ti si izgubila veru u ljudsku rasu....i u forum.
Nemoj tako, glavu gore.
A vi?
A vi?
Nije lepo ogovarati koleginicu sa foruma, tj staviti je u temu, msm kako bi tebi bilo?
Em, ona ima meniĐera i tužiće te, a možda i neće jer nisi muško i nisi Đentlmen.
Svoje, što i vama iskreno preporučuju....ne otvaram teme (dva puta sam se zaletela) Vrele Cice npr.
A vi?