Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.433
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
коштуница се повукао из политике када му је све постало јасно (тобож заокрет дачића 2008 после избора и место природна колација са њим и радикалима одлази код тадића и креће проевропска политика и покретање приче око бриселског споразума) и када је то поново дачић учинио али овај пут у другом правцу ка снс када се тобођ оркеће од тадића.Meni samo i dan danas nije jasna prava pozadina zasto se Pavkovic sukobio sa Kostunicom, tim pre sto je ovaj bio daleko logicniji izbor za zastitnika u odnosu na Djindjica? Price koje su plasirali tada (da navnodno nije hteo da upadne kod Bebe u Biro za komunikacije) su za malu decu.
Da li ga je Vojislav makao zbog Ace Tomica, sa kojim se ovaj nije mirisao?
Niko nikada Pavkovica nije dozivljavao kao heroja, cak ni posle bombardovanja.Не знам колико година имаш и да ли памтиш НАТО бомбардовање, али тада није битно да ли си за Милошевића или против.
Већ су се народ и војска борили против непријатеља и Павковић је из тог рата изашао као велики херој који је спасао српску војску од надмоћне НАТО авијације и победио УЧК на Косову. Значи све 5. И што је одбио Милошевићева наређења 5.октобра је такође добар потез. Ја њему и Лазаревићу не видим ниједну ману.
Ovo samo jos jednom pokazuje kako vi sendvicari ne znate osnove modernih demokratija.General je po prirodi svoje profesije na strani onog koji dobije izbore na osnovu volje većine birača. Nije on kriv što stalno biraju Vulfija.
Ovo samo jos jednom pokazuje kako vi sendvicari ne znate osnove modernih demokratija.
Ne, vojska i general vojske ne treba da bude na strani onog ko dobije izbore.
Vojska i general vojske treba da cuvaju zakon i ustavna prava gradjana.
Znaci, uloga vojske je da, kada diktator krsi Ustav i ustavna prava gradjana, odmah izadje i pohapsi bandu i udbasku mafiju.
Naravno, to ne mogu u KGB prcijama, posto su i sami deo te ekipe, protivno Ustavu.
I opet, na izborima se ne dobija apsolutna vlast.Kao i obično pričas besmislice. AV je diktator za tebe, za druge nije. Rezultate izbora su priznali svi, EU, USA, Engleska, Rusija, Kina, Izrael, SVI. Tvoje mišljenje je irelevantno, potpuno nebitno. Narod je izabrao njega i normalno da će general postupati po naredjenju šefa države.
I opet, na izborima se ne dobija apsolutna vlast.
To je NEMOGUCE dobiti na demokratskim izborima.
Izbori ne sluze da vladar vlada.
Vi ne znate sta su to demokratije, izbori, moderni Ustavi i moderne drzave.
Ukratko, ne znate nista o onome o cemu zelite da kao pricate.
Misliš na svog Pavelića?Jedina nacija na svijetu koja osuđene ratne zločince zove herojima.
Pametnom dosta.
Da li u dotičnom Sajinom postu ima makar jednog tvrđenja koje je moguće dokazati na bilo koji način osim pozivanjem na to isto tvrđenje, tj svojim verovanjima? Kako ideologija može da bude tačna ili ne? Ili se prihvata ili odbacije, kao religija, nema tu racionalnog.Koja rečenica mu je netačna?
Kolega, diskutujete sa gorljivim domoljubom.lobotomirani natozombi.
sud u sred nato clanice od osnivanja, koja je direktno ucestvovala u agresiji, sa britanskim sudijama ,britanskim advokatima, britanskom porotom i malo posuto iz bivsih britanskih kolonija., zove se medjunarodni hahahhahaha
A, da, Staljinu nije padalo na pamet da vam pravi NDH.Apropo Hitlera, da je baba bila muško..
Staljin je isto što i Hitler, razlike nema, osim što je jedan imao sreće a drugi nije.
Jednako su krivi za početak rata.
Lepo si ovo naučio, B92 iz onih vremena ili Peščanik?Tako je, bravo… samo širite botovanje i srbovanje, huškanje na rat i zloupotrebu patriotskih osećanja, pa ćemo ostati ponosno zatucani, izolovani i jadni, tapkajući u mestu dok svet beži napred. Umesto da govorite o budućnosti, pravdi i odgovornosti, vi pretvarate poraze u "pobede", zločince u "heroje" i Srbiju u geto frustracija i mitova. To nije patriotizam nego propagandna lobotomija, da narod ostane zaglavljen u prošlosti, sluđen pričama o večnim nepravdama i "svetim generalima", dok nam deca beže iz zemlje, a mafija, korupcija i beda caruju.
дакле швалерисање (да не кажемо курвање ) , ''узорна'' супруга и мајка..."Sedela sam kod kuće, skupljala sve u sebi i RAZBOLELA SE": Ovako je GLORIJA PAVKOVIĆ pričala o burnom braku sa NEBOJŠOM PAVKOVIĆEM - "Bila sam zaprepašćena kad je tražio da sinu promenim prezime"
30.09.2025. 12:32
Posle 20 godina provedenih u zatvoru, Nebojša Pavković ponovo je u Srbiji. Povratak osuđenog generala probudio je sećanja na burna politička vremena, ali i na njegov ništa manje buran privatni život, u kojem je značajno mesto zauzimala treća supruga – "omražena i moćna generalica" Glorija Pavković.
Nebojša i Glorija Pavković sa Slobodanom Miloševićem i Mirom Marković Foto: EPA![]()
Glorija Pavković važila je za jednu od najintrigantnjih žena Srbije, a spektakularan razvod od trećeg supruga, generala Nebojše Pavkovića, obračune preko novinskih stubaca i međusobne optužbe, javnost je tih godina pratila kao najuzbudljiviju telenovelu.
Kada je upoznala Nebojšu Pavkovića, Glorija je bila u braku s Miloradom Markovićem,
као ''специјални'' саветник за спољну политику сигурно није постала епитетима који красе честиту жену...– Dok sam bila u braku s Mićkom, radila sam u "Univerzalu". Sa 26 godina bila sam samostalni referent, posle sam radila honorarno u Panićevoj vladi, kao saradnik specijalnog savetnika za spoljnu politiku.
нећемо питати какоOnda sam prešla u RTS, u Prištini.
расплакаћемо се ?Od Milorada se razvela, ali je uz bivšeg muža i "najveće ljubavi", kako ga je okarakterisala, ostala sve do njegove smrti.
када је интерес са павковићем завршен...– To je bio čovek mog života, zamolio me je da nikada ne promenim njegovo prezime, da ostanem samo njegova žena. Pre godinu dana sam ponovo vratila prezime Marković, ispunila sam obećanje koje sam mu dala.
дакле била је ''спонзоруша'' од старта ...Na pitanje kako su je prihvatili Miloradovi roditelji, u to vreme svemoćni Draža Marković i njegova supruga Kika, legendarna partizanka koja je umela i Titu da odbrusi,
има се може се, семе им лоповско титоистичкоGlorija je ispričala:
– Ako je suditi po tome da je Dragoslav napravio tri svadbe: za poslovne prijatelje, rodbinu i prijatelje iz Mladenovca
па као и претходног супруга, сигурно није у библиотеци...Nebojšu Pavkovića upoznala je na jednoj poslovnoj večeri.
само утицај, моћ и ловаNa pitanje šta ju je fasciniralo kod njega, Glorija je kratko rekla – ništa.
да како не...– Nije mi bilo do slavlja deset meseci pošto je moj muž umro
он и лаѕаревић ''мирко и славко'' као подгузне муве брзо су аванѕовали до највећих висина. Nešto kasnije Nebojša je postao general i njegova karijera je krenula uzlaznom putanjom.
не морамо да чујемо лажан одговор...Na pitanje kako se osećala kad joj je muž imenovan za načelnika Generalštaba
затшо би, она је ту због пара, кресаће се и она са стране да простите..."Nisam se obazirala na priče o ljubavnicama"
лову је давао, дакле баш је бригаNa pitanje da li je bila uznemirena zbog Pavkovićevih ljubavnih afera, Glorija je ispričala:
– Uopšte se nisam obazirala na priče o njegovim ljubavnicama jer je prema meni i deci uvek pokazivao toliko pažnje i ljubavi.
подгузна мува одувјекPavkovićevo penzionisanje umnogome je uticalo na njegov brak sa Glorijom.
– Maksimalno nam se posvetio, ali se svojski trudio da uspostavi veze s novim vlastima.
Ovo nije tacno , itekako je bilo bitno jesi li milosevicevac tj slobin ili nisi...Не знам колико година имаш и да ли памтиш НАТО бомбардовање, али тада није битно да ли си за Милошевића или против.
Већ су се народ и војска борили против непријатеља и Павковић је из тог рата изашао као велики херој који је спасао српску војску од надмоћне НАТО авијације и победио УЧК на Косову. Значи све 5. И што је одбио Милошевићева наређења 5.октобра је такође добар потез. Ја њему и Лазаревићу не видим ниједну ману.
Sisi je židovčuga.Srbine mani se zgadije koja ni nama Srbima nije draga a nabrajas je.Sta je sa ubijanjem djece?Osudjujes li to ,Srbine?
On nije Srbin, čak i ako se i rodio kao Srbin.Srbine mani se zgadije koja ni nama Srbima nije draga a nabrajas je.Sta je sa ubijanjem djece?Osudjujes li to ,Srbine?
Ma stvarno? 2000? Zar onomad nisi bio na akademiji pre toga, pa sa onda kao mlad potporučnik PVO ‘99. borio sa NATO avijacijom?Jednom nam je jos davne 2000. ili 2001. (ne secam se tacno koje godine) prekinuo trening na akademiji i isterao nas iz bazena da bi se kupao sa nekim glavonjama i nekim ruznim matorim kurwama.
Sto se mene tice, zelim mu da zivi jos bar 20 godina, i to u najvecim mukama.
Да СССР није помагао Хитлера 1939-1941, не би Хитлер покорио Европу.