NFL 2025/26

Nisu Jetsi i Steelersi isto.

Steelersi imaju Tomlina.

Ali isto tako imaju i Arthura Smitha za OC.
Sad ako se Tomlin i Smith usaglase i sa Rogersom mogu nešto napraviti.

Ne mislim na SB, ali možda korak dalje od WC

Pa to ti pričam. On je već star za ono što hoće. Da je bio u Chiefs, možda bi mogao da uspe, ali Steelers i ako su solidni, ne verujem, osim ako ga baš ne ukenja.
Konkurencija nije ni malo bezazlena.
Ja da sam na njegovom mestu bih otišao da bude trener ili komentator ili tako nešto, i opet zaradio lovu, mesto da se lomim, ali on misli da je bolji nego što jeste.
On je naš bio kvalitetan, ali vreme nikoga ne štedi.
U Stilersima je ofanzivni koordinator ovaj koji je sin vlasnika Fedexa- Artur Smit.

E, Artur Smit napadi su ekstremno napadaj sredinu terena, koristi blokerske tajt endove za misdirection, i kao oslobodi Metcalfu spolja da bude sam.

Metcalf zna da trci samo 3 rute, plus je mentalno dijabola, mislim da ce da se posvadja sa Rodgersom u prva dva kola.

.
Isto tako, mislim da DK Metcalf uopste nece dobro da se uklopi sa Rodzersom.
zasto to mislis?
metcalf je zver a rodzers obozava duboke lopte..
ja bas mislim suprotno..ima da budu tandem sezone... bek solder pasovi koji su specijalnost rodzersa su za metcalfa decija igra..
ocekujem big plejeve sa njima.. metlcalf dominira u fizickoj igri..korenerbekove sa rodzerson na dodavanju ce urnisatri...

mana jeste sto rordzers voli putanje a metcalf brate seta po volji ali mislim da ce to ispeglati.

Ne bi se ni Pickens uklopio da je ostao🤣 mislim da su istog mentaliteta i jedan i drugi.
Obojica su dijabole, da.

Ali Pickens ima taj brzi prvi korak i zato ima bolju separaciju.

Metcalf je bilder, previse je masivan i ima predebelo dupe za brzi prvi korak, iako je na 100 metra mozda i najbrzi igrac u ligi.

To je manje bitno osim na onim bas dubokim go rutama, brzi prvi korak je bitniji, to Metcalf nema.

.
zasto to mislis?
ja bas mislim suprotno..ima da budu tandem sezone... bek solder pasovi koji su specijalnost rodzersa su za metcalfa decija igra..
ocekujem big plejeve sa njima.. metlcalf dominira u fizickoj igri..korenerbekove sa rodzerson na dodavanju ce urnisatri...
Ja mislim da za tako nešto bi bilo potrebno par sezona. Dok je Rogers bio u GB, imao je razrađenu ekipu, a ovde je dodjos.
Ali možda i stvarno budu radili kako treba, videćemo.

.
zasto to mislis?
Objasnio sam detaljnije u dva posta.

Rodzers ne baca vise duboke lopte, a Metcalf od tih ruta zna jedino fade da istrci, sto Rodzers nece da baca sigurno.

Bacace mu ono, dig rute, to je srednja ruta gde moras da se uklopis sa tajmingom po sredini terena. Bekshoulder passovi su oni gde je tajming sve, Metcalf se nikada nije poklopio sa bilo kim za te passeve, bas zato sto je dijabola u glavi.

Bacace mu najvise po sredini terena na kraju.

• Aaron Rodgers:
    Will be 41 years old, with a December 2, 1983, birthday. He plays quarterback for the Pittsburgh Steelers.
  • Joe Flacco:
    Will be 40 years old, with a January 16, 1985, birthday. He is the quarterback for the Cleveland Browns.
  • Josh Johnson:
    Another quarterback still active in the NFL, he will be 39 years old, born on May 15, 1986, and plays for the Washington Commanders.

Najstariji je u NFL...

• Aaron Rodgers:
    Will be 41 years old, with a December 2, 1983, birthday. He plays quarterback for the Pittsburgh Steelers.
  • Joe Flacco:
    Will be 40 years old, with a January 16, 1985, birthday. He is the quarterback for the Cleveland Browns.
  • Josh Johnson:
    Another quarterback still active in the NFL, he will be 39 years old, born on May 15, 1986, and plays for the Washington Commanders.

Najstariji je u NFL...
Ovaj Dzos Dzonson je igrao tipa u 20 timova u karijeri :cepanje:

Back