urospo
Iskusan
- Poruka
- 5.289
Ja sam za referendum u Srbiji po tom pitanju 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
serb_pagan:ja sam za referendum o pripajanju CG srbiji,kao neke autonomne pokrajne ili tako nesto...
da je tzv."crnogorska opozicija" stvarno opozicija,to bi im sigurno palo na pamet...ovako,cini mi se da igraju na dve karte

PAC-PAC:Нема спора да је Црна Гора историјски српска територија али питање је шта је сад са њом јер судећи по ставу постављача теме он је један од многих који више себе не осећају Србима ни један одсто. Прича је достигла ниво где се прича о нама и њима, као што рече постављач- кумови и комшије су ми Срби- и то је то. Свако јединство на силу би од Црногораца створило нове усташе а то не иде у прилог ни Србима ни црногорцима а боме ни њима- Црногорцима. Одвојиће се Црногорци пре или касније Србима и црногорцима ће бити жао због тога али друге нема и то ће тако потрајати до рата у самој Црној Гори који неће бити грађански већ етничко-конфесионално-конвертибилног типа. Усташе ће одрапити свој део, Арнаути свој а оно мало севера што буде било остало ће тражити да се припоји Србији, отприлике исто оно што је почело да се дешава у Македонији, исто оно што ће се десити са Вардарском Долином.
Не бојте се, добро бити неће.
lepetanac:ej totalno te podrzavam mi i vi zajedno na referendum.Nema to veze sa vama i mi se ne ocjepljujemo to radi kosovo jer je ono dio vase teritorije, mi smo zasebna drzava koja hoce da se odvoji od ove kvazi tvorevine ili drzave ili unije ili sto li je.
serb_pagan:ja sam za referendum o pripajanju CG srbiji,kao neke autonomne pokrajne ili tako nesto...
da je tzv."crnogorska opozicija" stvarno opozicija,to bi im sigurno palo na pamet...ovako,cini mi se da igraju na dve karte
markoni4s:Da, moze nezavisnost, ukoliko se, naravno, tako odluci na demokratski odrzanom referendumom. Ali, zar nikome ne pada na pamet sta bi se desilo sa cgorcima "iz Beograda", pogotovo studentima. Oni bi tada bili strani drzavljani, pa bi placali velike pare za skolarine...
snis:ma nemo' boga ti, zar ti Kosovo i Vojvodina nisu dosta muka, nek' nji' tu pored, pa ma kako bilo ;-)
lepetanac:ej totalno te podrzavam mi i vi zajedno na referendum.Nema to veze sa vama i mi se ne ocjepljujemo to radi kosovo jer je ono dio vase teritorije, mi smo zasebna drzava koja hoce da se odvoji od ove kvazi tvorevine ili drzave ili unije ili sto li je.

Zarathustra:@Ламија
Колико кантона и колики рејон територије ти свеукупно контролише чак и након последњих уставних промена "централна власт" у Сарајеву ? Ха ?![]()

lamija:SDA kontrolise 60% cijele drzave BiH u koaliciji s HDZ-dovoljno za pocetak![]()
Sinko to su ozbiljne stvari,gledaj ti krizica kruzica i ne beri brigu!lamija:PA svi bi da se odvoje od Srbije.: Crna Gora, Kosovo, Vojvodina- na kraju ce vam ostat samo Beogradski pasaluk![]()