Lucky_Luke
Primećen član
- Poruka
- 569
nemojte da zatvore temu zbog vaeg prepucavanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
**** se meni radi li crna reka ili nevase ce da biju,ne nase
Majka ga nije kad je trebala,a sad ga salje nekom popi debilu koji stvari rjesava lopatom??i ti to podrzavas??I onda mene nazivas primitivnimKOja curka
I jos mi nitko nije odgovorio sta je sa onim slucajem pomocu kojeg se i saznalo za lopatu??znaci da nije istina da svi tamo znaju sta ce im biti,niti svi roditelji pristaju na to.

Jel to ova crkva besehttp://www.e-novine.com/sr/entertainment/clanak.php?id=27043
Komune su definitivno bolje,tamo se stvari pokusavaju rijesiti razgovorom,teskim radom,molitvom te brigom za ljudsko bice a ne lopatom...
Decko vecina jeste znala i jeste pristala.I izvesti se malo o tome taj snmak je je star 2-3 godine.....pa pa sade![]()
i tebi.ajde caos![]()
i dzaba pjenusash.crna reka ostaje a papa doci nece.
тОМПСОНЕ ПА ДЕ СИ ТИ ?
А је бре мрш у НДХАЗИЈУ ПОЗДРАВИ МИ СВЕ УСТАШЕ ВИДИМО СЕ

i tebi.i dzaba pjenusash.crna reka ostaje a papa doci nece.
![]()

dala sam ti reputaciju za spam i vredjanje. takodje i prijavu. ne zanima nikoga tvoje misljenje.hrvat.
dosta bre oboje! iskulirajte se malo
**** se meni radi li crna reka ili nevase ce da biju,ne nase
Majka ga nije kad je trebala,a sad ga salje nekom popi debilu koji stvari rjesava lopatom??i ti to podrzavas??I onda mene nazivas primitivnimKOja curka
I jos mi nitko nije odgovorio sta je sa onim slucajem pomocu kojeg se i saznalo za lopatu??znaci da nije istina da svi tamo znaju sta ce im biti,niti svi roditelji pristaju na to.
..posle pricao da mu skupo 350 e...valjda mu je mesecno izdvajanje za heroin jeftinije
ma kad se neka balavica tu preserava,tesko se iskulirati,zivota ti nije ni pocela zivjeti a tu isijava neku mrznju,a kad su bila sranja na ovom prostorima kakala je u pelenu i sad je tu ona kao neka pametna.
Znaju svi roditelji koji smestaju dete u Crnu Reku sta potpisuju, (da ne navodim sve ono sto sam vec navela.).t.jkad se zasluzuju batine.
To sto je neki mamin i tatin sincic izmanipulisao roditelje da je dobio batine ni kriv ni duzan i to je jasno...svi znamo kakvi su narkomani manipulatori.
I onaj otac sto se pojavio na B92 da pljuje popa Branislava i Crnu Reku...pitam se sto je tri puta( po njegovim recima) vracao svog sina tamo..!!!???..posle pricao da mu skupo 350 e...valjda mu je mesecno izdvajanje za heroin jeftinije
![]()
Znaju svi roditelji koji smestaju dete u Crnu Reku sta potpisuju, (da ne navodim sve ono sto sam vec navela.).t.jkad se zasluzuju batine.
To sto je neki mamin i tatin sincic izmanipulisao roditelje da je dobio batine ni kriv ni duzan i to je jasno...svi znamo kakvi su narkomani manipulatori.
I onaj otac sto se pojavio na B92 da pljuje popa Branislava i Crnu Reku...pitam se sto je tri puta( po njegovim recima) vracao svog sina tamo..!!!???..posle pricao da mu skupo 350 e...valjda mu je mesecno izdvajanje za heroin jeftinije
![]()

vec se vratila?
propustila najbolje![]()
..***..ja uvek odem kad je najbolje!
a zar nemislis da ima i boljih nacina od batinjanja,znaci ako covjek pogrijesi u zivotu,treba ga izbatinat lopatomZnaju svi roditelji koji smestaju dete u Crnu Reku sta potpisuju, (da ne navodim sve ono sto sam vec navela.).t.jkad se zasluzuju batine.
![]()
jel to tvoja teorija???zar nema ljepseg i humanijeg nacina???I neradi se u onom slucaju o manipuliranju roditelja,ni on ni roditelji nisu znali da ce biti batinjanja lopatom..sta me onda stalno kvotas klinkice asta je hrvat? prividja ti se mrznja? ili te prozima...kuliraj me.nebitan si.hrvat.

..***..ja uvek odem kad je najbolje!
![]()
a zar nemislis da ima i boljih nacina od batinjanja,znaci ako covjek pogrijesi u zivotu,treba ga izbatinat lopatomjel to tvoja teorija???zar nema ljepseg i humanijeg nacina???I neradi se u onom slucaju o manipuliranju roditelja,ni on ni roditelji nisu znali da ce biti batinjanja lopatom..
sta me onda stalno kvotas klinkice a![]()
?????????????ja iz kafane odlazim dok muzika svira, ne cekam kraj
Ponavljam ti SVAKI RODITELJ POTPISUJE UGOVOR U KOM EKSPLICITNO , IZMEDJU OSTALOG, STOJI , KOJI SU TO USLOVI KADA CE STICENIK DOBITI BATINE!
A ti molim te kazi koji su to humani nacini da kaznis u kampu gde ima oko 100 narkomana,dilera, po nekim tvrdjenjima cak i ubica i ostalih kriminalaca ..? Da im objasnis da je ruzno da ne unose drogu u kamp..? Pa samo kad bi se jedan oteo kontroli sta mislis, ko bi vladao njima uopste..?
Ili mislis..mozda im legalno dati metadon..budu mirni, oci im se sjaje ..to je humano?????????????
ne znam.Znas Vladu Nikolica?