Nezalečeni narkoman povratnik iz Crne Reke tuče majku svaki dan

Na bilo koju metodu lijecenja. Bitna je uspjesnost, a mjere koje se primjenjuju su manje bitne.

A konkretno, slucaj sa lopatom, to je nasilje, iako je to samo disciplinska mjera, koje takodje ima negativne posledice. Zbog tih posledica sam protiv lopate.

A kako se te mjere pimjenjuju, to vec ne znam, cuo sam razne price, tako da ne mogu tu nista da tvrdim.

:eek:
cini mi se ipak da nisi razumeo sustinu.
No . pozdravljam vas sada, zurim, iako ste mnogo zanimljivo drustvo.:hvala::bye:

Na bilo koju metodu lijecenja. Bitna je uspjesnost, a mjere koje se primjenjuju su manje bitne.

A konkretno, slucaj sa lopatom, to je nasilje, iako je to samo disciplinska mjera, koje takodje ima negativne posledice. Zbog tih posledica sam protiv lopate.

A kako se te mjere pimjenjuju, to vec ne znam, cuo sam razne price, tako da ne mogu tu nista da tvrdim.

ua lopata! :D mada...meni ona lopata i nije delovala kao da je prava,
mislim prava lopata je od metala i teska par kilograma
ne znam da li neko moze da ustane kada ga tresnu par puta lopatom po ledjima

au mudrosti.i otac bije sina jer ga ljubi....pa teski ovisnici najcesce nisu imali zdravu porodicu.zdrav otac je trebao da primeti da se sin drogira pa da mu sastavi roditeljske iza uva i tim bi pokazao svoju brigu i ljubav.ovako...mlatice ih bilo lopatom bilo metadonom bilo pendrekom...kako god. njih je ionako zivot vec umlatio.
baj d vej odo sa teme.ne druzim se sa narkomanima.ni narkofilima.;):bye:

Sta je u ovom kontekstu Olja Beckovic?

au mudrosti.i otac bije sina jer ga ljubi....pa teski ovisnici najcesce nisu imali zdravu porodicu.zdrav otac je trebao da primeti da se sin drogira pa da mu sastavi roditeljske iza uva i tim bi pokazao svoju brigu i ljubav.ovako...mlatice ih bilo lopatom bilo metadonom bilo pendrekom...kako god. njih je ionako zivot vec umlatio.
baj d vej odo sa teme.ne druzim se sa narkomanima.ni narkofilima.;):bye:
Zivot ga je vec umlatio i to je sad razlog da ga se tuce??:dontunderstand:
Slazem se za roditelje,ali sad je bezveze njih spominjat,glupo je da neki popa tuce sticenike lopatom,jer to ce im kao pomoci..ma daj molim te..to je nehumano i izvan svake pameti

Ok slazem se, bez batina...pod uslovom da gospoda sticenici kampa :

1. ne unesu drogu u kamp
2. ne dovedu u opasnost drugog sticenika, ne izazovu tucu i sl.
3. ne pokusaju da beze

Sva pravila svi dobro znaju, ne treba da ih krse,pa ni nece dobiti batine! To je jasno i to se zove disciplina.
Ima i drugih nacina discipline.

Slazem se za roditelje,ali sad je bezveze njih spominjat,glupo je da neki popa tuce sticenike lopatom,jer to ce im kao pomoci..ma daj molim te..to je nehumano i izvan svake pameti

Ima...samo me interesuje ako se to znalo od ranije sto nisu savesno postupili.Sem toga nemamo pravo ni ja ni ti da sudimo jer su taj "tretman" roditelji dozvolili i tu je tacka.

a ti se mnogo potreso zbog pravoslavne mantije a?:D mozda je "izvan" pameti ali je izvan hrvatske.stoga baj!:whistling:
i ovde se radi o liku koji lomi svoju majku koja je sve pokusala da mu pomogne a njoj sada niko ne pomaze!

a ti se mnogo potreso zbog pravoslavne mantije a?:D mozda je "izvan" pameti ali je izvan hrvatske.stoga baj!:whistling:
i ovde se radi o liku koji lomi svoju majku koja je sve pokusala da mu pomogne a njoj sada niko ne pomaze!

mozda i tebe tvoj decko bude malo lopatom a:per: svidja ti se to??te pali??

ajd nepametuj ovdje,radi se o liku koji mlati majku,kojeg su takodjer mlatili tamo di je bio,a ako je ta majka njega svjesno njega poslalaa tamo i znala sto se dogadja,sad samo ubire plodove svoje pametne odluke

:hahaha1:Pazi njega znaci svi ti roditelji su retardirani jel?
SE ti pravis malo metiljav ili si zbilja malo metiljav??

Nisi mi odgovorio kako to da roditelji i sam mladic nisu znali za batine,sto je bilo i u medijima??
a TI roditelji i nisu bas normalni,nisu reagirali kad je bilo vrijeme i sad salju svoju djecu da ih neki bolesni popa tuce sa lopatom??strasno..zali boze takvih roditelja

Ne mogu da vjerujem da NISI PLACEN a prijavljujes. JAKOVLJEVICU, JAKOVLJEVICU
Egzemplar si ljudi koji rade iz zadovoljstva a ne iz profesije.

Do Tokija!:gace::brus:

i ovo sam prijavio moderaciji

postoji pravilnik o ponasanju na forumu, nesto kao nas ustav, za neke vazi , za neke ne vazi

malo, malo pa opominju forumase `imate trouglic, pa prijavite` , eto prijavio sam, i .....nista

mozda i tebe tvoj decko bude malo lopatom a:per: svidja ti se to??te pali??

ajd nepametuj ovdje,radi se o liku koji mlati majku,kojeg su takodjer mlatili tamo di je bio,a ako je ta majka njega svjesno njega poslalaa tamo i znala sto se dogadja,sad samo ubire plodove svoje pametne odluke

Majka ubire plodove jer ga sama nije mlatila na vreme. Primitivni hrvatu, Crna Reka i dalje radi.:D Dzaba ti pakost latinska.:bye:

**** se meni radi li crna reka ili ne:hahaha::hahaha: vase ce da biju,ne nase:hahaha:

Majka ga nije kad je trebala,a sad ga salje nekom popi debilu koji stvari rjesava lopatom??i ti to podrzavas??I onda mene nazivas primitivnim:hahaha::hahaha:KOja curka :hahaha:

I jos mi nitko nije odgovorio sta je sa onim slucajem pomocu kojeg se i saznalo za lopatu??znaci da nije istina da svi tamo znaju sta ce im biti,niti svi roditelji pristaju na to.

dala sam ti reputaciju za spam i vredjanje. takodje i prijavu. ne zanima nikoga tvoje misljenje.hrvat.

Back