Nezainteresovani muškarci privlačniji ženama

Pa ne pise to, nego da su interesantniji oni za koje nisu tacno znale koliko im se bas dopadaju.
Znaci treca grupa- zainteresovani, ali zenama nije do tancina objasnjeno,precizirano, mada ne moze se sve to tako primeniti potpuno na neki forum, pa, a pogotovo ne na RL.
Ima neke logike, pozelis ponekad vise ono sto ti nije servirano jednostavno i "na tacni"...

Opet neko istraživanje, sada su otkrili da su nezainteresovani muškarci privlačniji ženama
http://www.b92.net/superzena/ljubav-sex.php?yyyy=2013&mm=02&nav_id=685543
ja mislim da ima dosta istine u tome

Ima istine u tome da će neko ko šalje dvostruke signale biti zanimljviji pa će žena ili muškarac, jer to važi obostrano, biti zainteresovani i privučeni da otkriju šta neko zaista oseća
čak i ako im prvobitno i nije bio toliko zanimljiv.
Tu medjutim ta tanka linija izmedju nezainteresovanosti i zainteresovanosti mora biti pažljivo i fino postavljena, inače dolazi do odustajanja od takve osobe koja je po pravilu previše hladna, čime druga strana donosi zaključak da tu nema nikakve šanse i diže ruke. Uvek će neko tu blizu biti topliji u čijem naručju mogu da se oližu rane.

skatac nalupeta se za 10.
kao i ovi u tekstu o interesantnosti.

otkriva se kosmos.ljudi pokazu sta osecaju.

a ako su zainteresovani onda to rade nedvosmisleno.
ovi sto ce te vozaju tako moz da bidne a i ne mora.

Ne bih rekla da je tako, da svi svoje karte velikodušno vade odmah na sto i da ih privlače oni koji ih bacaju istog trena.
Treba biti iskren i otvoren ali ne i odmah ogoljen. Neki fini sloj je uvek poželjan, ne kao laž i maska podrazumeva se.

a pazi sliku iz clanka koja sisica ovaj ahahahahah
10733305835117a3b9f12fa692285460_orig.jpg

inace statisticki vrlo relevantno istrazivanje LOL

"Ovo je potvrdilo istraživanje naučnika sa Univerziteta Virdžinija i Harvard, koje je obuhvatilo 47 studentkinja."

pa znaci da je tacno jer si ti jedna od retko normalnih koja ne nailazi na razumevanje:heart:

Pa, znači da nije. Od "takvih" ne bih ni očekivala razumevanje, jer znam da ga ne bih dobila. Ne kažem, da treba sve na izvolte, ali želim reći...da ne vlim igranje, igrarije, igrice, varošarije, shvataš? Lupanje čežnje, ko će koga pozvati, ko će odglumiti ovo, ono, mnogo sma jak/a. Ja stvarno, ne volim to. Volim da znam na čemu sam, što kažu, otvorene karte. Ne volim mutljavinu. Ne volim zadnje namere. Kalkulisanje. Nisam ja more, za to. Zaista me to sve užasava, plaši, od takvih ljudi se sklanjam i naroCki...begam. Tu moŠ , smao da nastradaš i budeš kolateralna šteta. Ništa drugo. Nažalost.

Volim otvorenost, jednostavno. Nisam ni za ono, izbunariti sve, da neko pomisli da si poludeo, ali naprosto, kaži kao čovek šta misliš, očekuješ, želiš. Čemu se nadaš. To volim. Naravno, uz dozu i meru, koja je oboma partnera prihvatljiva i u datom momentu svarljiva. Preterivanje nije poželjno, ni u jednom vidu.

Možda je moje veliko strpljenje samo, velika želja, da razumem i istumačim sve, protumačim i pohvatam, bila shvaćena krivo, kao tako nešto, da ću kao pas, da šenim, jer neko ne mari za mene. Ne. Ja samo imala sam visok prag tolerancija. Neki su to pobrkali sa tepihom...Za gaženje.

Back