- Poruka
- 518
vid ove dve, dežurne od zore 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Blago ovoj omladini kad moze da bira.

Blago ovoj omladini kad moze da bira.
U chichinim godinama nema "hocu-necu", nego "daj sta das", bude li se cekala prava nece se imati s cim docekati.
![]()
![]()
i treba neka tema koja se zove neću da se hebem sa svakim, već u obzir dolaze samo prave žene/muškarci![]()

A i to te boli ******. Jebbo ne jebbo, bitno je da imas svoj stav.
To jest kriterijume.![]()
Sto sam stariji, fleksibilniji sam, kriterijumi mi se menjaju, a s druge strane seks je vazan, ali nije presudan. Ybg seks se moze imati s bilo kim.
Tako je, sto manje ******, to si manje vremena izgubio na torbanje.

...moze da procita neku knjigu...i tako.

Bogami, evo i ja plachem.![]()
@ Aj da ti drugar izchestita sve redom i da ti pozeli da ta sreca bude neiscrpna, da uzivas i kao majka i kao supruga, ono-kompletno.![]()
![]()
.....svojski se trudim da ostanem u kondiciji
)))Blago ovoj omladini kad moze da bira.
U chichinim godinama nema "hocu-necu", nego "daj sta das", bude li se cekala prava nece se imati s cim docekati.
![]()
![]()
)))....opasan dacha....
ooo
gde si neispeciva pa reciva
i dalje istu muku mučiš... ?![]()
)))....nema se svaki dan....o hvala dacho stari druze..........svojski se trudim da ostanem u kondiciji
)))
ma nemoj sad da si skroman, koliko si forumaljki prevrnuo to ni ti ne znas)))....opasan dacha....
Verovao sam da ces pronaci srecu i eto vidis - ostvarilo se.
Drago mi je sto sam bio uspesan prognozer.
Uzivaj druze moj.
Zaista ne znam kako sam uspeo u toj "nemogucoj misiji".
Bilo je i dza, i bu, i povuci, i potegni, sve u svemu lepe uspomene. Jedina zelja mi je da ostanem na ovom postignutom skoru, da vise nikada ne promenim rezultat, ali necu uspeti u tome, sto rece nas Sinnke pre par dana na nekoj temi - a shta mosh kad nemosh kako osh. 
....i resava neyebicu, sto je najvaznije
))pa ti volis da ti se nesto desava.....sam provociras pa se posle nosi sa forumaljkom....tezak je to zadatak ali opet je lep........i resava neyebicu, sto je najvaznije
))