neyebitza

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bogami, evo i ja plachem. :D

@ Aj da ti drugar izchestita sve redom i da ti pozeli da ta sreca bude neiscrpna, da uzivas i kao majka i kao supruga, ono-kompletno. :zag: :)

o hvala dacho stari druze.....:).....svojski se trudim da ostanem u kondiciji :))))

:lol: Blago ovoj omladini kad moze da bira. :D U chichinim godinama nema "hocu-necu", nego "daj sta das", bude li se cekala prava nece se imati s cim docekati. :rumenka: :zcepanje:

ma nemoj sad da si skroman, koliko si forumaljki prevrnuo to ni ti ne znas :))))....opasan dacha....

o hvala dacho stari druze.....:).....svojski se trudim da ostanem u kondiciji :))))

ma nemoj sad da si skroman, koliko si forumaljki prevrnuo to ni ti ne znas :))))....opasan dacha....

:zag: Verovao sam da ces pronaci srecu i eto vidis - ostvarilo se. :) Drago mi je sto sam bio uspesan prognozer. :) Uzivaj druze moj.

Sto se tice drugog dela tvog posta... :rumenka: Zaista ne znam kako sam uspeo u toj "nemogucoj misiji". :) :rumenka: Bilo je i dza, i bu, i povuci, i potegni, sve u svemu lepe uspomene. Jedina zelja mi je da ostanem na ovom postignutom skoru, da vise nikada ne promenim rezultat, ali necu uspeti u tome, sto rece nas Sinnke pre par dana na nekoj temi - a shta mosh kad nemosh kako osh. :(

Back