pater.familias
Gost
- Poruka
- 13.230
a to mesto nije za čak norisa xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko ne može biti na ovoj temi baš kao ti
što bi rekli uvek ima 1 mesto rezervisano![]()
((((
))))
))))))))mislim, eto obecavam ako nadjem ebaca da cu se javljati redovno))))
ali daaaaaaaaaaaaaaj kurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaacccccccccccc))))))))

a shto svi bjeze od mene
hocu i ja![]()

mislim, eto obecavam ako nadjem ebaca da cu se javljati redovno))))
ali daaaaaaaaaaaaaaj kurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaacccccccccccc))))))))

hvala..
uljepshala si mi dan
kao da ovo go.vno shto pada nije bilo dovoljno![]()

ma salim se bre....naici ce kujconosac ubrzo....lepa si ti devojka sa puno sex energije...neces ti dugo biti sama.....a i drzi ti cela neyebica sipke.....![]()

postajem pesimisticna![]()

vuce
nayebacesh
ne provociraj![]()
hvala..
uljepshala si mi dan
kao da ovo go.vno shto pada nije bilo dovoljno![]()

Khm... Samo ti je preskocila da je on nju muvao, a da je ona za to vreme imala ye8acha...
Ode dole gde treba. Dobices. Malo se potrudi i obecaj da ces dati.a shto svi bjeze od mene
hocu i ja![]()
Mala si ti za jednog chika Vuju...

]pa sad, ne moras u detalje........ali, posle godinu dana cekanja moj ti je momak dobio priliku da se iskaze....i da otera najzad moju neyebicu.....i uspeva mu u tome....nek mu je slava i hvala
......

pa naravno...i ja imam kuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccccccc pa se redovno javljam....i veceras mu idem u posjet....da me ne zaboravi![]()
Dobro, nije baš takav kao taj "kuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccccccc", ovaj moj je jedan sasvim običan lalinski *****, i nikad ga ne zaboravljam, zapravo ne odvajam se od njega, stalno ga nosim u gaćama, al' avaj, slaba mi vajda od tog pustog nosanja... 

nemoj da te prozvace mala i ispljune
ne diraj me nervoznu
tad sam gora nego inace [ako je to moguce]