Fiamma
Iskusan
- Poruka
- 6.964
Sestra...Brate miNli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sestra...Brate miNli

Научим стихове - не ваља, смислим неку романтику - не ваља, набавим скупа кола - не ваља, убацим музику да грува - не ваља, покушам да папучарим - не ваља, скупи изласци и проводи - не ваља, упознавање са пореклом и фамилијом - не ваља... Онда сам почео да се показујем неким кевама да ме пожеле за зета па ме препоручивале својим ћеркама али ни то не иде... 
покушам да папучарим - не ваља

А пази то ми је била последња опција јер ми је то испод сваког нивоа, али ето и то сам пробао... што даље имплицира да није проблем у мени него у женама![]()

Zna se da devojke vole papucare...

ma samo im reci da si mod na Krsti...znas kako ce da te jure...Мислиш да ипак пробам још једном, али да се озбиљније припремим?![]()

ma samo im reci da si mod na Krsti...znas kako ce da te jure...![]()

Sram ih bilo...
Mozda nisi dobar karakter, kazes nije u fizickom izlgedu![]()
тако да ценим да није у томе проблем Па шта знам... овдање модераторке су ме оцениле високим оценаматако да ценим да није у томе проблем
@дерматолог
Јел' ту фора да будеш на некој функцији па да се као ложе на функцију или је мод на Крсти нешто спец? Пошто имам тако неких разноразних ''функција'' али ми никад није пало на памет да се тиме кур... јелте дичим![]()

Па шта знам... овдање модераторке су ме оцениле високим оценаматако да ценим да није у томе проблем
@дерматолог
Јел' ту фора да будеш на некој функцији па да се као ложе на функцију или је мод на Крсти нешто спец? Пошто имам тако неких разноразних ''функција'' али ми никад није пало на памет да се тиме кур... јелте дичим![]()

ал' хвала у сваком случају, покушаћу мало да експонирам своје функције 
Mozda zato sto su one zeljne (piiiiip)-a pa im svaki dodje kao dobar![]()

Ово ти није требалооооо... не не ово ти ДЕФИНИТИВНО није требало...![]()

i da..nisi glumio nezainteresovanost..a to cesto upali..Чуди ме онда да она варијанта са скупим колима није упалила... ипак за такав ауто треба моћ...ал' хвала у сваком случају, покушаћу мало да експонирам своје функције
![]()

Није ти требало оно за модераторке што си рекао... за мене мање-више![]()

i da..nisi glumio nezainteresovanost..a to cesto upali..![]()
Ал' изгледа да сам претерао па зато сад настају проблеми 
Није сад што си рекао, али то ми је малтене био бренд личностиАл' изгледа да сам претерао па зато сад настају проблеми
![]()
xexexe, pa i ja sam bio u tvojim godinama..to je tada palilo..a sada u ovim moc..Није сад што си рекао, али то ми је малтене био бренд личностиАл' изгледа да сам претерао па зато сад настају проблеми
![]()