neyebitza

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Људи моји ја стварно више не знам на шта се пале модерне девојке :think: Научим стихове - не ваља, смислим неку романтику - не ваља, набавим скупа кола - не ваља, убацим музику да грува - не ваља, покушам да папучарим - не ваља, скупи изласци и проводи - не ваља, упознавање са пореклом и фамилијом - не ваља... Онда сам почео да се показујем неким кевама да ме пожеле за зета па ме препоручивале својим ћеркама али ни то не иде...

Стварно сам пробао све живо... и моралне и духовне и материјалне вредности (иако ове последње не волим баш) али не иде никако... Сутра креће испитни рок тако да до половине октобра - труба :dash:

'Ајте реците ми шта да радим чисто да не отварам посебну тему, а знам да ме ви разумете :D

После свега што сам урадио једини ми још пада на памет да одем код ових кинескиња да платим да ме одведу са ове теме :eek:

А пази то ми је била последња опција јер ми је то испод сваког нивоа, али ето и то сам пробао... што даље имплицира да није проблем у мени него у женама :mrgreen:

А пази то ми је била последња опција јер ми је то испод сваког нивоа, али ето и то сам пробао... што даље имплицира да није проблем у мени него у женама :mrgreen:

Sram ih bilo...
Mozda nisi dobar karakter, kazes nije u fizickom izlgedu :think:

Sram ih bilo...
Mozda nisi dobar karakter, kazes nije u fizickom izlgedu :think:

Па шта знам... овдање модераторке су ме оцениле високим оценама :rumenko: тако да ценим да није у томе проблем :D

@дерматолог

Јел' ту фора да будеш на некој функцији па да се као ложе на функцију или је мод на Крсти нешто спец? Пошто имам тако неких разноразних ''функција'' али ми никад није пало на памет да се тиме кур... јелте дичим :D

Па шта знам... овдање модераторке су ме оцениле високим оценама :rumenko: тако да ценим да није у томе проблем :D

@дерматолог

Јел' ту фора да будеш на некој функцији па да се као ложе на функцију или је мод на Крсти нешто спец? Пошто имам тако неких разноразних ''функција'' али ми никад није пало на памет да се тиме кур... јелте дичим :D

malo sam stariji..pa da te posavetujem..zene vole moc..u svakom pogledu...:ok:

@дерматолог

Mozda zato sto su one zeljne (piiiiip)-a pa im svaki dodje kao dobar:think:

Чуди ме онда да она варијанта са скупим колима није упалила... ипак за такав ауто треба моћ... :think: ал' хвала у сваком случају, покушаћу мало да експонирам своје функције :)

Чуди ме онда да она варијанта са скупим колима није упалила... ипак за такав ауто треба моћ... :think: ал' хвала у сваком случају, покушаћу мало да експонирам своје функције :)
i da..nisi glumio nezainteresovanost..a to cesto upali..:whistling:

Није сад што си рекао, али то ми је малтене био бренд личности :) Ал' изгледа да сам претерао па зато сад настају проблеми :)
xexexe, pa i ja sam bio u tvojim godinama..to je tada palilo..a sada u ovim moc..
izgleda da se sve promenilo..i rest my case...good luck

Па тако некако су и мене учили, али ето изгледа дошло до некаквог поремећаја па зато сад питам пошто сам јелте широких схватања и прилагодљив сам, савремен, волим све што воле млади и тако то, ал' сам ето изгледа малко неупућен, али спреман да учим :D

Кризна нека времена дошла... :think:

п.с. Е стварно ако неко има неког смајлија који се некако смори, па погледа у под и онда као сморено шутне неку флашицу, нека ми га пошаље сад ми баш треба :)

Back