neyebitza chat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jok, nego nam je već dopizdilo da se jedni te isti ovuda kao žalimo...
Ovi što ćute, oni i rade.
A kao flertuju tu neki, kao nešto će da smuvaju...
'Oćeš ****** sine.

Jel' tako?

Jel se trljanje o nogu računa u neku vrstu sexa?

Ja se ne kar-am vec dva meseca .. pa mi mrsko da to i pominjem. Ovo mi je jedna od duzih apstinencija. Jedan me je ganjao i uganjao i tako .. malo me izmazio, izlizao, izljubio .. i kad je stavljao kondom da se konachno opalimo - svrsio. Dakle, naviknuta vec na takve pojave samo sam rekla sebi - baksuze - i spakovala se i posla kuci.

Jaadaaan...:-(
Bolje da si mu ti natakla to nego on se jadnik spetljo...

Ahahahahahaha, bas me nasmija...

Ma i meni je sada smeshno :) Dakle, onako retrospektivno, svakakvih svrsavanja sam se izdozivljavala. Eto, kao ovo na primer, razvlachio kondom preko kite i svrshio, pa onda jednom liku uzela kitu u ruku da ga odmerim, ama nisam pomakla ni gore ni dole, on poche da svrshava, pa u bioskopu, vatali se on i ja, onako kriomice, i moja ruka se nasla na kiti, i malo ga trljala odozgo preko farmerki, on svrsio! ..posle je imao mokru fleku i jedva smo izasli iz bioskopa, sve se guzio iza mene .. da ne pominjem svrsheve kroz sex, samo shto mi ubaci kitu, ako ubode 2 puta, vec svrshio .. nachisto sam inhibirana, kad dodje do seksa meni samo kroz glavu lete sekunde, kao da dochekujem Novu godinu :)

pa mene nije nasmejalo. meni zzao. i zbog njega i zbog nje. yebi ga.
vesela, a ono... popravni i to? nishta?

Hm .. nije to vishe to .. kad me tako zezne u pochetku (mislim na prvi sex sa njim) ja se i ohladim, preseche me nekako .. posle mi trebaju sati da se konsolidujem, ukoliko ne pozelim da nestanem shto dalje, kao u ovom slucaju. Posle se on javljao, izvinjavao, pravio planove za novi susret, ali svakim danom bio mi je sve dalje. Nisam pozelela nikad vise da ga vidim.

Hm .. nije to vishe to .. kad me tako zezne u pochetku (mislim na prvi sex sa njim) ja se i ohladim, preseche me nekako .. posle mi trebaju sati da se konsolidujem, ukoliko ne pozelim da nestanem shto dalje, kao u ovom slucaju. Posle se on javljao, izvinjavao, pravio planove za novi susret, ali svakim danom bio mi je sve dalje. Nisam pozelela nikad vise da ga vidim.

Hm, a nisi pomislila da se previse naložio na tebe a da bi te sledeći put, onako hladne glave, i'cepo ko svinja masan džak?

Hm, a nisi pomislila da se previse naložio na tebe a da bi te sledeći put, onako hladne glave, i'cepo ko svinja masan džak?

Ma nema shta da pomishljam, ja to znam, stajala mu je kita od kako me je poljubio na ulaznim vratima. I ne, nisam ni pomislila na sledeci put jer mi se desavalo da lik tri puta za redom svrsava za 1-5 minuta .. i shta sad treba svakome da dajem po 10 sansi da bi me izebao .. e pa ne moze, ako nije sposoban iz prve, ima ko jeste .. pazi, drugo je to da smo mi u nekoj shemi pa da progledam kroz prste za tako neki kiks.

e vala i tebi kratak fitilj...što ne dade čoveku šansu
možda bi drugi kurton i uspeo da navuče do kraja.....

Da, da .. a treci put bi mozda i uspeo da ga ubaci :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back