Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
pa nailazi zima duga i hladna.....
pa da se na vreme spremi ogrev......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nailazi zima duga i hladna.....

pa da se na vreme spremi ogrev......![]()
Ja se ne kar-am vec dva meseca .. pa mi mrsko da to i pominjem. Ovo mi je jedna od duzih apstinencija. Jedan me je ganjao i uganjao i tako .. malo me izmazio, izlizao, izljubio .. i kad je stavljao kondom da se konachno opalimo - svrsio. Dakle, naviknuta vec na takve pojave samo sam rekla sebi - baksuze - i spakovala se i posla kuci.
Trljanje se racuna...da se ne racuna blokirali bi server....Zex..opusti se...
Sad ga malo lupkaj po tastaturi....
Spetljao? Chovek od 37 godina? Ne verujem .. uostalom, ja sam otvorila kondom i stavila preko glavica, on je preuzeo da ga razvuche preko kite .. i u tom casu je svrsio.
Ahahahahahaha, bas me nasmija...Spetljao? Chovek od 37 godina? Ne verujem .. uostalom, ja sam otvorila kondom i stavila preko glavica, on je preuzeo da ga razvuche preko kite .. i u tom casu je svrsio.

pa mene nije nasmejalo. meni zzao. i zbog njega i zbog nje. yebi ga.Ahahahahahaha, bas me nasmija...![]()
Ahahahahahaha, bas me nasmija...
Dakle, onako retrospektivno, svakakvih svrsavanja sam se izdozivljavala. Eto, kao ovo na primer, razvlachio kondom preko kite i svrshio, pa onda jednom liku uzela kitu u ruku da ga odmerim, ama nisam pomakla ni gore ni dole, on poche da svrshava, pa u bioskopu, vatali se on i ja, onako kriomice, i moja ruka se nasla na kiti, i malo ga trljala odozgo preko farmerki, on svrsio! ..posle je imao mokru fleku i jedva smo izasli iz bioskopa, sve se guzio iza mene .. da ne pominjem svrsheve kroz sex, samo shto mi ubaci kitu, ako ubode 2 puta, vec svrshio .. nachisto sam inhibirana, kad dodje do seksa meni samo kroz glavu lete sekunde, kao da dochekujem Novu godinu 
pa mene nije nasmejalo. meni zzao. i zbog njega i zbog nje. yebi ga.
vesela, a ono... popravni i to? nishta?
Hm .. nije to vishe to .. kad me tako zezne u pochetku (mislim na prvi sex sa njim) ja se i ohladim, preseche me nekako .. posle mi trebaju sati da se konsolidujem, ukoliko ne pozelim da nestanem shto dalje, kao u ovom slucaju. Posle se on javljao, izvinjavao, pravio planove za novi susret, ali svakim danom bio mi je sve dalje. Nisam pozelela nikad vise da ga vidim.
Hm, a nisi pomislila da se previse naložio na tebe a da bi te sledeći put, onako hladne glave, i'cepo ko svinja masan džak?
e vala i tebi kratak fitilj...što ne dade čoveku šansu
možda bi drugi kurton i uspeo da navuče do kraja.....

Ovde su sve samo jebachi, apstinencija od ar dana je grozozo za njih, a ti se hvalis necim pre tri nedelje. hahahahahhahahahaha