neyebitza chat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma muski su super, sve ***** do jebaca. Savrseni u svakom smislu.
Ma i nejebica nije toliko losa u odnosu na neke savrsene jebace.
Kad sam sama bar se ne nadam provodu ovako, joj blagi boze, onih par minuta sa sve predigrom ........ma lud provod.

ns11:
Kad sam sama bar se ne nadam provodu ovako, joj blagi boze, onih par minuta sa sve predigrom ........ma lud provod.

Mhm, ova tema sad tek dobija smisao...
Znaci nije neyebitza samo neyebanje nego i nedoyebanje...

Zato ja i jesam na ovoj temi... Nadam se ne zadugo, jer se Ludaca ponovo sinoc pojavila, bukvalno iz mraka i napomenula kako je sada "presekla" to sto je mucilo (tip koji je tuk'o ko vola u kupusu, duze je izdrzavao da je bije (po pola sata i vise), nego da je tutza, prim.aut.) i oce da se druzimo... Nije bas da joj verujem, ali vredi se ponadati.

@ ns11 - ko sto ti kazes "onih par minuta sa sve predigrom", ja tako kazem za onih 20-30 munita sa kilavicama koje "bole kukovi", "ne mogu da izdrze"...

Doktori u Njujorku jednoglasno tvrde: seks je najbolji antidepresiv. Naučnici sa Njujorškog univerziteta utvrdili su da su žene koje upražnjavaju seks bez zaštite mnogo manje podložne depresiji i da znatno ređe pokazuju simptome ove bolesti.

Kako seks bez zaštite može uticati na promene u raspoloženju? Odgovor je u hemijskom sastavu telesnih tečnosti koje muškarac prenese ženi tokom seksualnog odnosa. Seme muškarca sadrži hormone i druge sastojke koji, kad se nađu u krvotoku žene, deluju kao antidepresivno sredstvo.

Psiholozi su pratili seksualne aktivnosti i sklonosti ka depresivnom ponašanju 300 žena. Oni su ustanovili da su žene koje vode ljubav bez kondoma mnogo manje depresivne od onih koje koriste zaštitu tokom odnosa i od onih koje apstiniraju.

Statistika kaže da je među ženama koje su upražnjavale odnose bez zaštite daleko manji procenat pokušaja samoubistava u odnosu na žene koje su koristile zaštitu ili apstinirale. Procenti su, dakle, ubedljivo na strani onih prvih.

Ono što je posebno interesantno jeste i to da seksualni odnos per se nema uticaja na simptome depresije. Žene koje su apstinirale po statističkim podacima se nisu razlikovale od onih koje su upražnjavale seks i koristile kondome.

JelaZrela:
Dosadilo mi je da sam stalno okruzena istim facama i situacijama, a i ako mrdnem malo sve neka mladjarija vidno zainteresovana za sex relacije bez kontinuiteta u buducnosti. Malo su mi se muskarci smucili, jer i kada si zainteresovan za takvu relaciju daju ti je na kasicicu, malte ne i tu treba da se trudis kao da ce te ceo zivot provesti zajedno, a znate i ti i on da to niti ce biti niti zelite da bude. Ali, mora da bude po njihovoj zamisli! Smara, to bas!

Kenjas ti.... Zapitaj se sto ni jedan nece da te zeni, mozda je probelm u tebi, a ne u svima ostalima... :|

ns11:

I za tebe isto vazi, mozda je problem u tebi. Ja sam imao samo jednu ribu koja se lose tandarila, i to prva... A sve ostale su bila kraljice... 8)

Jer znam sta hocu i sta trazim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back