T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
JelaZrela:Da stavrno, kakav je to stil domacih muskaraca 'mrzi me da zivim'?
QQ, sestro, al su tebe iznazajebavali ti muskarci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JelaZrela:Da stavrno, kakav je to stil domacih muskaraca 'mrzi me da zivim'?
Ali, mora da bude po njihovoj zamisli! Smara, to bas!

JelaZrela:Bravo, vesela zena
Samo sto kad smo kod taktike, tesko je biti u fazonu 'mrzi me da zivim' ako te ne mrzi, naprotiv
ns11:Ma muski su super, sve ***** do jebaca. Savrseni u svakom smislu.
Ma i nejebica nije toliko losa u odnosu na neke savrsene jebace.
Kad sam sama bar se ne nadam provodu ovako, joj blagi boze, onih par minuta sa sve predigrom ........ma lud provod.
JelaZrela:Dosadilo mi je da sam stalno okruzena istim facama i situacijama, a i ako mrdnem malo sve neka mladjarija vidno zainteresovana za sex relacije bez kontinuiteta u buducnosti. Malo su mi se muskarci smucili, jer i kada si zainteresovan za takvu relaciju daju ti je na kasicicu, malte ne i tu treba da se trudis kao da ce te ceo zivot provesti zajedno, a znate i ti i on da to niti ce biti niti zelite da bude. Ali, mora da bude po njihovoj zamisli! Smara, to bas!
Vesela_zena_beogradska:Ne mora da bude po njihovoj zamisli ako se ti postavish tako kako se oni sada postavljaju.
ns11:Ma muski su super, sve ***** do jebaca. Savrseni u svakom smislu.
Ma i nejebica nije toliko losa u odnosu na neke savrsene jebace.
Kad sam sama bar se ne nadam provodu ovako, joj blagi boze, onih par minuta sa sve predigrom ........ma lud provod.
Hard as a rock:Jbt... Eva, pa još uvek ležiš na kamenu, a vidi kakva je zimoća?!![]()
![]()

Nadam se da ćemo još da se rashlađujemo! 8)Eva Braun:prisecam se kako mi je tad bila vrucina........
....pa ajd da se rashladim na steni![]()
...ae cru... lepo se odmori.... poyebi se i za nas, kad smo nesposobni....Cruella:e odo' ja na neyebicni godisnji...
i bez'te drugari sa ove teme..
sto pre

Aleksej_BASO:Kenjas ti.... Zapitaj se sto ni jedan nece da te zeni, mozda je probelm u tebi, a ne u svima ostalima... :|