metacortex
Gost
- Poruka
- 785
Mozda je "Rus" zapravo samo eufemizam...
Evo odlicnog clanka o Britanskom identitetu
, mislim da Oziji samo reflektuju (na malo siroviji nacin) sto Britosi misle. Realno, nemaju materijala da formiraju misljenje na bazi informacija i cinjenica.
Vecina Ozija koje sam imao priliku blize upoznati ne ide na odmor nakon 25 godine zivota, uglavnom iz finansijskih razloga. Ovi sto poslije srednje protamburaju kroz nekoliko (cesto preko 10) zemalja Evrope za 3-4 sedmice, uglavnom "upoznaju" Evropu iz busa, voza i aviona. Rijetko ko ostane nekoliko mjeseci jer to podrazumjeva rad i spavanje po kojekakvim hostelima u sobama sa 10 kreveta itd. Jedino mozda dobrostojeci penzioneri mogu priustit malo duze i udobnije turisticke aranzmane.
Evo odlicnog clanka o Britanskom identitetu
Vecina Ozija koje sam imao priliku blize upoznati ne ide na odmor nakon 25 godine zivota, uglavnom iz finansijskih razloga. Ovi sto poslije srednje protamburaju kroz nekoliko (cesto preko 10) zemalja Evrope za 3-4 sedmice, uglavnom "upoznaju" Evropu iz busa, voza i aviona. Rijetko ko ostane nekoliko mjeseci jer to podrazumjeva rad i spavanje po kojekakvim hostelima u sobama sa 10 kreveta itd. Jedino mozda dobrostojeci penzioneri mogu priustit malo duze i udobnije turisticke aranzmane.
Poslednja izmena:

da se nadovezem, ti sto grade te nekretnine su u istom biznisu kao ti sto ih kupuju, da obrcu novac, tako je kvalitet ebacki... Sve pokriveno debelom papirologijom, prava stanara nigde, tribunal u sporu nikad presudio nije u korist stanara. A u novom stanu sve skripi, kvari se, cujes komsije od levo desno gore i dole kao da zivis njima, kad neko hoda okolo trese ti se ceo stan...