mother superior
Zainteresovan član
- Poruka
- 470
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' gleda neko seriju Louie? Kako je dobra, ne verujem, kao stari Vudi iz vremena Eni Hol i Menhetna, samo sa manje neuroze i direktnije, vulgarnije. Ko bi reko da je naslednik Vudija Alena - Louis C.K. Džez skor savršen. Ko nije, a čita ovu temu - obavezno.
Je l' gleda neko seriju Louie? Kako je dobra, ne verujem, kao stari Vudi iz vremena Eni Hol i Menhetna, samo sa manje neuroze i direktnije, vulgarnije. Ko bi reko da je naslednik Vudija Alena - Louis C.K. Džez skor savršen. Ko nije, a čita ovu temu - obavezno.
Od ovoga nema bolje preporuke. Bas cu da je overim. Hvala!
Kako je dobra tema Prelistala sam prvih osam strana da se posetim
Pretpostavila sam da jesam, jer je star film...
Još sam htela da spomenem Noru Efron i njene filmove (You've Got Mail, When Harry Met Sally, Heartburn )
jer je žena Njujorčanka, pa iako je grad ogroman, svi njeni filmovi koji se odigravaju u Njujorku imaju amosferu kraja, da ne kažem komšiluka.
Ali bogatog i bajkovitog. (Izvini ako i ovo ponavljam, neke filmke forumske stvari mi dolaze po sećanju, obrisaću ako već ima)
You've Got Mail
![]()
![]()
![]()
When Harry Met Sally
![]()
Heartburn
![]()
![]()
A Džef Danijels jeste čudan lik... već sam ga zaboravila, pa se pojavio u The Newsroom, tu je bio OK.