V
Vladimir Zemun
Gost
... pitam se, s obzirom na vase godine, ima li ljubitelja ove muzike, 80ih...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i r o n y m u s:Naravno da ima!Nego,poseduje li ko nesto od PARAF-a?Ja imam samo prvi album(a dan je tako lijepo poceo)?
Kako da dodjem do toga?Zainteresovan sam za sve varijante(razmena,otkup).Gwydion:Imam ja i drugi i treci koji nisam siguran da je ikada zvanicno uopste i izasao?
i r o n y m u s:Naravno da ima!Nego,poseduje li ko nesto od PARAF-a?Ja imam samo prvi album(a dan je tako lijepo poceo)?
i r o n y m u s:Kako da dodjem do toga?Zainteresovan sam za sve varijante(razmena,otkup).Gwydion:Imam ja i drugi i treci koji nisam siguran da je ikada zvanicno uopste i izasao?
Apach:mene zanimaju mesta po NSu i BGu gde mozzess izaci i slussati ovu vrstu mjuze
Zna li ko gde bi to bilo?
naravnoVladimir Zemun:... pitam se, s obzirom na vase godine, ima li ljubitelja ove muzike, 80ih...?
Pa, organizuju se posebne vecheri (najtovi) u Domu Omladine u SKC-u. Samo treba pratiti...Apach:mene zanimaju mesta po NSu i BGu gde mozzess izaci i slussati ovu vrstu mjuze
Zna li ko gde bi to bilo?
Gwydion:U Subotici vec godinama imas takve vecerim, uglavnom Depeche Mode najtove, sve sa zivom svirkom,
bass moja omiljena grupa, zvucci mi bass zanimljivo. koji je to prostor? iako SU je tako dalekooooooooooooooooooooU KST jos uvek postoje osamdesete svake prve subote u mesecu, a za akademiju ne znam.Gwydion:U BGD su bili najtovi sa muzikom osamdesetih u KST-u (mislim) i mozda na Aakdemiji ako je to gavra radio, ne znam stvarno. U Filiju su Dark Entruies radili nesto slicno, a posle i u Yellow klubu/kafeu.
introitus:U KST jos uvek postoje osamdesete svake prve subote u mesecu, a za akademiju ne znam.Gwydion:U BGD su bili najtovi sa muzikom osamdesetih u KST-u (mislim) i mozda na Aakdemiji ako je to gavra radio, ne znam stvarno. U Filiju su Dark Entruies radili nesto slicno, a posle i u Yellow klubu/kafeu.
Gde je taj Yellow?
Hvala, naci cu ga... Kakva je ekipa tamo?Gwydion:Negde pobocno od Knez Mihajlove, ne znam kako da ti opisem. Ali tu je negde u centru.
introitus:Hvala, naci cu ga... Kakva je ekipa tamo?Gwydion:Negde pobocno od Knez Mihajlove, ne znam kako da ti opisem. Ali tu je negde u centru.
...Sad treba da se chisti, treba da se chisti....Oktobar1864:e sta je tad zika bila...a ne sad...
i ljudi...samo glasno, glasnije!