V
Vladimir Zemun
Gost
... pitam se, s obzirom na vase godine, ima li ljubitelja ove muzike, 80ih...?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i r o n y m u s:Naravno da ima!Nego,poseduje li ko nesto od PARAF-a?Ja imam samo prvi album(a dan je tako lijepo poceo)?
Kako da dodjem do toga?Zainteresovan sam za sve varijante(razmena,otkup).Gwydion:Imam ja i drugi i treci koji nisam siguran da je ikada zvanicno uopste i izasao?
i r o n y m u s:Naravno da ima!Nego,poseduje li ko nesto od PARAF-a?Ja imam samo prvi album(a dan je tako lijepo poceo)?
i r o n y m u s:Kako da dodjem do toga?Zainteresovan sam za sve varijante(razmena,otkup).Gwydion:Imam ja i drugi i treci koji nisam siguran da je ikada zvanicno uopste i izasao?
Apach:mene zanimaju mesta po NSu i BGu gde mozzess izaci i slussati ovu vrstu mjuze
Zna li ko gde bi to bilo?
naravno :wink:Vladimir Zemun:... pitam se, s obzirom na vase godine, ima li ljubitelja ove muzike, 80ih...?
Pa, organizuju se posebne vecheri (najtovi) u Domu Omladine u SKC-u. Samo treba pratiti...Apach:mene zanimaju mesta po NSu i BGu gde mozzess izaci i slussati ovu vrstu mjuze
Zna li ko gde bi to bilo?
Gwydion:U Subotici vec godinama imas takve vecerim, uglavnom Depeche Mode najtove, sve sa zivom svirkom,
U KST jos uvek postoje osamdesete svake prve subote u mesecu, a za akademiju ne znam.Gwydion:U BGD su bili najtovi sa muzikom osamdesetih u KST-u (mislim) i mozda na Aakdemiji ako je to gavra radio, ne znam stvarno. U Filiju su Dark Entruies radili nesto slicno, a posle i u Yellow klubu/kafeu.
introitus:U KST jos uvek postoje osamdesete svake prve subote u mesecu, a za akademiju ne znam.Gwydion:U BGD su bili najtovi sa muzikom osamdesetih u KST-u (mislim) i mozda na Aakdemiji ako je to gavra radio, ne znam stvarno. U Filiju su Dark Entruies radili nesto slicno, a posle i u Yellow klubu/kafeu.
Gde je taj Yellow?
Hvala, naci cu ga... Kakva je ekipa tamo?Gwydion:Negde pobocno od Knez Mihajlove, ne znam kako da ti opisem. Ali tu je negde u centru.
introitus:Hvala, naci cu ga... Kakva je ekipa tamo?Gwydion:Negde pobocno od Knez Mihajlove, ne znam kako da ti opisem. Ali tu je negde u centru.
Sad treba da se chisti, treba da se chisti....Oktobar1864:e sta je tad zika bila...a ne sad ...
i ljudi...samo glasno, glasnije!