Susan Sto Helit
Poznat
- Poruka
- 8.713
On je osmislio celu stvar, ugrubo rečeno.čuo jesam za veliki reset ai nisam čuo za tog lika
I nije bitan on kao on, što ste se uvatili njega. Stvar je upravo u velikom resetu.
Veliki vas reset ič ne zanima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je osmislio celu stvar, ugrubo rečeno.čuo jesam za veliki reset ai nisam čuo za tog lika
ovo je tematika o kojoj veoma veoma malo znam tako da jesam čuo za termin i ranije nešto detaljnije (malo) ali sam i zaboravio. ali nisam se interesovao da čujem ko to govori. otuda svaki moj komentar.aaa, pa nije mi palo na pamet, uglavnom se spominju zajedno kad god cujem, bio i popularan snimak na youtube-u gde su dislike-ovali snimak sto je verovatno bio sok za same te "intelektualce" iza te geopoliticke "revolucije". Moja greska, oprosti, prevideo sam tu mogucnost totalno koja se tebi zadesila
zanima me, kako ne. ali radije ne bih da se dogodi. oni nas porobiše i čini se da će ipak uspeti u svojoj zamisliOn je osmislio celu stvar, ugrubo rečeno.
I nije bitan on kao on, što ste se uvatili njega. Stvar je upravo u velikom resetu.
Veliki vas reset ič ne zanima?
Izmenih post. Vi ste ovde brži no twitteraši koliko imate u glavi...Resetovanje koje Švab zagovara ne odgovara nikome s iole mozga u glavi.
Jeste, zanimljivo je takođe što se čini da ima dosta ljudi s obe stane političkog spektra koji su užasnuti njegovim idejama - mada, njihovo je mišljenje nebitno ako im se vlasti (s matorom budalom) slažu. A Švab je otvoreno pričao ko je sve prošao njegovu "školu mladih lidera" napravljenu u svrhu da ti ljudi jednom budu na čelu ili u vrhu čela država. Pa tu imaš Trudoa, Makrona, Angelu (to "mladi" je eufemizam, ne znači nužno mlade godine"), skoro svi koji su na čelu skandinavskih zemalja, mislim da je i ova nova engleska premijerka iz te priče, itd itdaaa, pa nije mi palo na pamet, uglavnom se spominju zajedno kad god cujem, bio i popularan snimak na youtube-u gde su uveliko dislike-ovali snimak sto je verovatno bio sok za same te "intelektualce" iza te geopoliticke "revolucije". Moja greska, oprosti, prevideo sam tu mogucnost totalno koja se tebi zadesila
Ne razumem pitanje. Šta štitim? Šta ti znači : šta štitiš?Izmenih post. Vi ste ovde brži no twitteraši koliko imate u glavi...
Pa nisi mi odgovorila šta štitiš?
Tviteraši po difoltu nemaju ništa u glavi, čast izuzecima.twitteraši koliko imate u glavi...
moze biti bolji ali ne predstavlja Svab 7 milijardi pa i vise ljudi, koliko nam govore da nas ima, mora tu dosta pregovora u narodu da se zbivaNe misliš da trenutni sistem može biti bolji?
Zašto se bojiš "reseta"?Ne razumem pitanje. Šta štitim? Šta ti znači : šta štitiš?
Da, u toku je novo zoniranje.moze biti bolji ali ne predstavlja Svab 7 milijardi pa i vise ljudi, koliko nam govore da nas ima, mora tu dosta pregovora u narodu da se zbiva
To je super kad je stvar lična.ja mislim da je najbolje samo nauciti biti inertan na tudje perfidne ideje. Kad manipulatori vide da se ljudi ne povode za njihove ideje videce da predlazu svoje gluposti uzaludno
ja vala nisam. A da ide na "cast" onome koji kosi druge a nije ih ni pitao.Svet je velik i mi smo pokusni kunići...
pa ovde moze da ima vise pretpostavki od koje zaista ne mogu ni jednu da dokazemŠta mislite zašto naša država često ima izbore a posle njih stalno manje više isti ljudi?
Zato što izbori ne biraju nikoga. Srbija je kolonija (kao i mnoge druge "države" i "izabrani" se biraju na drugim mestima - ne na glasačkim kutijama.Šta mislite zašto naša država često ima izbore a posle njih stalno manje više isti ljudi?
Ne: više. Samo je jedna.pa ovde moze da ima vise pretpostavki od koje zaista ne mogu ni jednu da dokazem

Zar zaista misliš da se narod, običan plebs, bilo šta pita?moze biti bolji ali ne predstavlja Svab 7 milijardi pa i vise ljudi, koliko nam govore da nas ima, mora tu dosta pregovora u narodu da se zbiva
Znaju da ne odlučuju.To je super kad je stvar lična.
Šta kad se ideju nameću s vrha vlasti, uvode u zakone i kad se prenebregavanje istih kažnjava? Kako ćeš onda da ignorišeš?
Osim toga, pouzdaješ se u ideju da je gro ljudi na svetu svestan manipulacije (što nije) i da će ustati ko jedan protiv iste (manipulacije). To se nikad nije desilo, ne u tako masovnim okvirima (pa ni u manjim), pogotovo kad se stvari ovako perfidno suptilno sprovode da većina ljudi blagog pojma nema da se nad njima vrši ikakva vrsta manipulacije.
ako dodje do toga, zato cemo i mi "revoluciju" na nas nacin da pokrenemo, uz sto vise diskusije i ravnopravnosti i iskrenostiŠta kad se ideju nameću s vrha vlasti, uvode u zakone i kad se prenebregavanje istih kažnjava? Kako ćeš onda da ignorišeš?
ono sto sam iz svog iskustva sa takvima naucio, ali nek neko ne uzima ko muva bez glave moje iskustvo kao generalno pravilo, to je da te mase nesvesne manipulacije moraju da osete manipulaciju na svojoj kazi da bi uopste shvatili pojam manipulacije i da bi naucili sami da to nije na kraju dobro po njih, uz osecaj za sopstveno dostojanstvo kazu izricito "ne"Osim toga, pouzdaješ se ideju da je gro ljudi na svetu svetan manipulacije (što nije) i da će ustati ko jedan protiv iste (manipulacije). To se nikad nije desilo, ne u tako masovnim okvirima (pa ni u manjim), pogotovo kad se stvari ovako perfidno suptilno sprovode da većina ljudi blagog pojma nema da se nad njima vrši ikakva vrsta manipulacije.
zato sam za pokret Zakona Postojanja po Ljubomiru Jergovicu, koja stavlja svest svakog pojedinca u prvi plan i ravnopravnost i opste dobro koliko god se to moze postici u ovim haoticnim vremenima, sa covekom mozes da pricas i da ga pitas, ovde je na forumu, uglavnom je na pdf filosofiji koju ti ne volis, ali sta da radim sa tvojim negodovanjem kad ja licno nemam trenutno bolju viziju, nalog mu je @Ljubo2Zar zaista misliš da se narod, običan plebs, bilo šta pita?
Obesmišljavanje.Zato što izbori ne biraju nikoga. Srbija je kolonija (kao i mnoge druge "države" i "izabrani" se biraju na drugim mestima - ne na glasačkim kutijama.
ali ima razlicitih ljudi i medju tim razlicitim ljudima okamova ostrica ne radi isto, to je problemNe: više. Samo je jedna.
Okamova oštrica![]()
Ma mi smo trivijalniji od prosečnog twitteraša, njih barem zarezuju...ako dodje do toga, zato cemo i mi "revoluciju" na nas nacin da pokrenemo, uz sto vise diskusije i ravnopravnosti i iskrenosti![]()
sam sebe zigoses ko stoku brate moj... ko ti kriv?Ma mi smo trivijalniji od prosečnog twitteraša, njih barem zarezuju...
pa oni su tema za zaljenje. Propast im je neminovna, tako ja to vidim.Jeste, zanimljivo je takođe što se čini da ima dosta ljudi s obe stane političkog spektra koji su užasnuti njegovim idejama - mada, njihovo je mišljenje nebitno ako im se vlasti (s matorom budalom) slažu. A Švab je otvoreno pričao ko je sve prošao njegovu "školu mladih lidera" napravljenu u svrhu da ti ljudi jednom budu na čelu ili u vrhu čela država. Pa tu imaš Trudoa, Makrona, Angelu (to "mladi" je eufemizam, ne znači nužno mlade godine"), skoro svi koji su na čelu skandinavskih zemalja, mislim da je i ova nova engleska premijerka iz te priče, itd itd