To je tačno, mada ni otprilike kako je Švab zamislio da bi trebali biti obeleženi i klasifiovani. Globalistička ideja ide mnogo dalje. Čak i ako si dao podatke ministarstvu zdravlja, banci (radila sam u banci, to je posebna priča), tržnim centrima - veruj mi da globalisti idu MNOGO dalje, i dublje, od toga. Jedno je da Maxi zna šta redovno kupuješ, a skroz drugo da ne poseduješ kuću osim na upotrebu - jesi odgledao klip na njihovom sajtu? O tome kako će "svako da koristi prostorije samo dok mu trebaju, tako da kad naputiš stan, u istu kuću dolazi neko kome treba prostor za štagod" - parafraziram, naravno. Odgledajte klip. Ali čak ni to nije toliki problem - iako problem jeste, jer se kosi s privatnim vlasništvom koje, po globalistima, više neće postojati - ima i gorih stvari. Zamisli današnju Kinu s kreditnim rejtingom puta sto - otprilike. Jel si rad da imaš pravo otvoriti frižider triput dnevno, kako ne bi narušio svoj socijalni rejting? I, da te neko (?) kazni da ga danas ne smeš otvoriti uopšte, obzirom da si nešto "zabrljao" u međuvremenu? Mislim, tvoj ugljični (štagod) otisak je prevelik da bi danas smeo praviti novi. A otisak je i otvaranje frižidera. Šta koji moj, otisak je i tvoje DISANJE.
Znam da sve ovo zvuči ko teorija zavere, ali kako sam i objasnila u uvodnom i prethodnim postovima, NIJE. Osim toga, neki dan čuh da Google ili tako neko razmišlja da ZABRANI reč "globalizam" jer je navodno antisemitska.
Ostaviću svakog da o tome donese zaljučak po svojoj volji i rezonu. Ja sam ga već donela.