gost 313363
Poznat
- Poruka
- 7.178
Јесте, па откаже мотор, па прогорена пресвлака цигаром, па те је*е ово па оно.. Овако уђеш у нови, све мирише, све лепо, не мораш да гледаш ко је шта оставио у ком ћошку и да претураш редом.
Кад смо већ код аута.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bio sam im decko logicno
Ijao komplikovano je to, nisam ih upropastio dakle ne dugujem im nista , bilo im je lepo i sta sad...Mislim da me nisu ni zaista volele nego su igrane igrice a ja se zbog toga nisam opustao, mislim bilo je zaljubljenosti nego sta ali vidim da sam zakasnio vec su se bile promenile i postale drugacije i za mene nije to to.Nije trebala meni nevina zbog potvrde covece ,dobijao sam izjave, te najlepsi decko kog sam imala, te najbolji sex, te bio bi super muz i otac ,te me obozavaju....nego zbog ljubavi.One iskrene.Mislim sve je to super sto su pricale aliiii...nije to to. Sto bi jedna rekla u trenutku iskrenosti -ti si pravi covek za mene al u pogresno vreme.Nisam ni ja bio princ na belom konju svasta imao sam trenutke tezak ko crna zemlja, ali jos na pocetku kad imas onaj osecaj da veza nema buducnosti i da cete raskinuti ,da bi voleo da je drugacije, da ti je zao zbog toga. Nisam mogao da ga se oslobodim.
Tako da nije moja zena sva naj i u svemu naj, ali je najbolja![]()
nemoj da mucis gresnice, one beze od te istine kao vampiri od sunca^^Kad smo vec kod sopenhauera, ima on jos jednu izreku
Svaka istina prodje kroz 3 faze: Prvo je ismevana ,drugo potom joj se nasilnicki suprotstavlja , i trece prihvata se kao ocigledna.
All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860)
Donizije presvetli opet ima neke uzvišene vizije, koje ja ne kontam...Tjahhhhhh ( drago mi je da te ostali kontaju)
Lako je tebi kad ti je cio zivot protest i negodovanje. Nista ti ne valja, pravo nihilisticko. Zvuci kao da imas pravo sve da razumijes. :-)
egona,sad te jos vise volim
lepa stvar,jako
Što ne valja?
Bila sam pesimista, optimista, realista-sada sam uznapredovala u duhovnog vođu, jer sam prošla sve nivoe regularnim redom![]()
Ja koliko znam jedine zenske duhovne vodje nizvodno u evoluciji su kod bonobo cimpanzi. Pa ti vidi kakve to izglede ima za buducnost.
bitno je da se dobro **** a da je chedna <3)))
ko bre ceni nevinost? koj kur da radis sa nevinom, da slazes puzle iebt ?
Evo hiljadita tema o nevinosti....
Nego, muškarci otkud vama ideja da devojka treba da se čuva za vas dok vi možete da hebete sa strane? Je l' miliste da imate prava na to i na čemu se to vaše mišljenje zasniva?
Ja koliko znam jedine zenske duhovne vodje nizvodno u evoluciji su kod bonobo cimpanzi. Pa ti vidi kakve to izglede ima za buducnost.
Meni samo nije jasno kako odrtaveli muški primerci tj već zašli u godine-maštaju o devicama da ih obljube, a one da odlepe na njihov sveti penis pa ih opslužuju forever? Msm takva mašta je za dečake nevine.
Pa tako misle samo retardi. Mene ne interesuje s kim je bila moja devojka pre, niti sta je radila, niti dal' je nevina, sve dok je sada sa mnom i ne hebe se sa strane (dok je sa mnom)... Ne interesuje me da li je pre mene imala deset njih ili nijednog, nek je meni verna i ja sam srecan. A i nije li lepse ako je devojka iskusnija? xD