peach
Domaćin
- Poruka
- 3.928
ma,ko? nevine 30-ogodisnjakinje? uuuu,ekipa je...Hellen:peach:za 30 godina,osvanuce post na forumu krstarice:zvezdica**:Zdravo. Zanima me vase misljenje. Imam 24 godine, i nikada nisam vodila ljubav. Nije da imam neka konzervativna shvatanja, vec jednostvano nije naisao onaj pravi. Imala sam ja dosta veza (privlacna sam), ali nisu trajale dugo jer bih se uvek razocarala u momka iz ovih ili onih razloga. U nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom, ali uvek bi se suzdrzavala jer nisam bila kompletno sigurna u momka. Istina je da se plasim trudnoce i bolesti, ne verujem u potpunosti kondomu. Valjda mi zato i treba sigurnost u partnera. Sta da radim? Da li da se lakse upustim u sledecu vezu, ili da jednostavno i dalje cekam na onog pravog?
zdravo.imam 54 godine i nikad nisam vodila ljubav.nije samo da sam matora,nego i onaj sto mislim da je pravi vise ne moze.imala sam dosta veza (nekada sam bila privlacna,kazu),ali nisu trajale dugo iz razloga sto se meni veza svodila na ljubljenje i drzanje za ruke.u nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom,ali je on pobegao cim je cuo da sam nevina,da se plasim trudnoce i bolesti i ne verujem kondomu.e,bas sam glupa bila kad sam mislila da mi za to treba sigurnost partnera!kako ja sad da nateram onog pravog ili bilo kog drugog,jer koji god da hoce vise ne moze!![]()
![]()
naravoucenije:sa 15-16 je jos i OK da ovako razmisljas,al' sa 24...stvarno,ja bih se zapitala na sta lice te veze ako nema sexa?! nije da je kljucna stvar,al' u tim godinama bi trebala da ti je jedna od bar bitnijih! kad ce ti biti ako ne sad?! :shock:
Хе, хе...сад ћеш да видиш како ће да те разапну! :wink:
ma,nisam ni ja u fazonu da to bas treba s 15 i sa bilo kim,al' 24.-to je vec zesce tripovanje! :shock:
a je l mora momak se yebati s nekim kako ga ne bi smatrali glupim i kako nema vise sta da ponudi pa mozak je organ koji radi 24h pa teoretski ne postoji sansa za to