Nevina

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tuzne su to price,ne vezane za seks...Ima i muskaraca oko 40god i zena koju nisu imali ni jednu ozbiljniju vezu do tih godina...Ne osudjujem al ocigledno tim ljudima treba neka pomoc psiholoske prirode.

Tuzne su to price,ne vezane za seks...Ima i muskaraca oko 40god i zena koju nisu imali ni jednu ozbiljniju vezu do tih godina...Ne osudjujem al ocigledno tim ljudima treba neka pomoc psiholoske prirode.
Šta ako ne žele da budu sa nekim ko im ne odgovara? A dok su sami, njima nije loše, žive život možda ljepši od tvog. Oću da kažem: ne osjećaju se loše zbog toga što su sami.

Da li tim ljudima treba pomoć u vezi tog navodnog problema? Ja bih rekao ne.

Prije bih rekao da pomoć treba ovima što bi pružali 'pomoć' drugima samo zato što razmišljaju drugačije od njih samih.

Ali moras priznati da je nemoguce da su bas svi losi. Ako, recimo, pocinjes neki svoj samostalan zivot sa 20, do 44te upoznas velikiiiiiii broj ljudi. Nemoguce da 24 godine neko zivi sa ubedjenjem da niko nije dovoljno dobar za njega. Egocentricnost

Pa dobro možda jeste čudno ali nije strašno. Ja odavno nisam bio u vezi ali me izvlači to što sam mlad i što imam kad. Problem bi bio da patim zbog toga, ali ne patim.

Ništa strašno da do kraja života ne budem imao ozbiljnu vezu, koga briga.

Pa dobro možda jeste čudno ali nije strašno. Ja odavno nisam bio u vezi ali me izvlači to što sam mlad i što imam kad. Problem bi bio da patim zbog toga, ali ne patim.

Nije lose biti sam,ko je to rekao...Nego je malo verovatno da za 44 god bas nikoga pogodnog ne upoznas...Malo verovatno...

Pa, niko ne pati kad je mlad, ali ljudi dodju u pozne godine, familija se otudji, roditelja nema, prijatelji svako na svoju stranu, cak i deca zive neki svoj zivot, ako nemas bas nikakvog partnera tuzna bude starost

Pa da, ali njihove životne odluke su ih dovele do toga. Možda će sa 45-50 shvatiti da su griješile, da su bile glupe, da ovo, da ono...

Šta ćeš sad, to je trebalo ranije dok je imala 20-25-30, pa da sa 30 kaže sebi: ok prolazi mi vrijeme, staram, ne žive ljudi po 200 godina, ne mora biti Bred Pit a nisam ni ja Andjelina Džoli.

Kako ćeš ti pomoći osobi sa 45 godina, da se uda? Na šta će to ličiti? Ako ona sama ne zna nešto, džaba, ne vrijedi. Nije to matematika pa da je naučiš kako da riješi jednačinu.

Pa da, ali njihove životne odluke su ih dovele do toga. Možda će sa 45-50 shvatiti da su griješile, da su bile glupe, da ovo, da ono...

Šta ćeš sad, to je trebalo ranije dok je imala 20-25-30, pa da sa 30 kaže sebi: ok prolazi mi vrijeme, staram, ne žive ljudi po 200 godina, ne mora biti Bred Pit a nisam ni ja Andjelina Džoli.

Kako ćeš ti pomoći osobi sa 45 godina, da se uda? Na šta će to ličiti? Ako ona sama ne zna nešto, džaba, ne vrijedi. Nije to matematika pa da je naučiš kako da riješi jednačinu.
Tacno

Žena je u fertilitetu do Max 47 g. I to ako je "očuvana", "redovito servisirana i garažirana".

Posle tog doba nije reproduktivna.

Back