- Poruka
- 24.995
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav je to lik, jes', kaže: normalno da se nisi udala kad te niko nije ni pitao. Tako neštoTeško koja ženka može toliko puta da kaže "Ne", što rekla Nataša Bekvalac: "Lako je biti poštena kad te niko neće"

Manijak - perverznjak, meni to isto.
Ne trazis??? Aj da castis![]()

Nije valjda da si se pomirio sa nejebicom?? Ja ipak mislim se stanje promenilo. Kad castis???Није исто, има разлике
Не, зашто се чудиш?
Nije valjda da si se pomirio sa nejebicom?? Ja ipak mislim se stanje promenilo. Kad castis???
E da, u tvom kraju sam sada![]()
Кад дођем кући, сада сам 1000 км далеко.
Izvini...ali hoće svako onu koja ***** da..Teško koja ženka može toliko puta da kaže "Ne", što rekla Nataša Bekvalac: "Lako je biti poštena kad te niko neće"
Koje su to priče, koji brak sa 44? Tad se razvodi!Kaže čuva se za brak
Neznam jeli muškarcima zadovoljstvo da budu nekoj ženi prvi u 44 godini?Koje su to priče, koji brak sa 44? Tad se razvodi!![]()
Ovo je contradictio in adjecto.Da, svi jedva cekaju da razdevice milfarumozda neki klinja koji voli matorke odradi posao
Kraljice su!Pozz Sta mislite o ženama koje imaju 44 godine i još su nevine?
HahahaDa, svi jedva cekaju da razdevice milfarumozda neki klinja koji voli matorke odradi posao
Jeste valjda, trebalo bi da bude. Mada nešto je zamišljam i ne znam kako bi to prošlo. Imam osjećaj da bi nekako bila previše ukočena, da ne bi umjela da se opusti.Ne znam je li muškarcima zadovoljstvo da budu nekoj ženi prvi u 44 godini?
IsprepadanaJeste valjda, trebalo bi da bude. Mada nešto je zamišljam i ne znam kako bi to prošlo. Imam osjećaj da bi nekako bila previše ukočena, da ne bi umjela da se opusti.
Ne znam, možda da se napijemo prije toga.
I to da se ponovi više puta, da traje više dana...recimo da smo u istom stanu kao neko putovanje, nešto. Ovo sve pod uslovom da je vrh riba.