Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Ma živci..laje ko psetoДа су монахиње.
Некако ми тужно све то.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma živci..laje ko psetoДа су монахиње.
Некако ми тужно све то.
Samo biološki sat otkucava
Ma živci..laje ko pseto
Ok sad žena koja rad za drugo..treće..ima šansu,al djevica teskoOtkucao je, ja mislim. Bas bi bilo previse da rodi dete u tim godinama
Rodi..Ok sad žena koja rad za drugo..treće..ima šansu,al djevica tesko
Nevina bas nevina?? Ne seksa se ni sama sa sobom??Pozz Sta mislite o ženama koje imaju 44 godine i još su nevine?
Ma nevina..kaže nijedan nije dovoljno dobar za život.Do sad nijedan se nije pokazao.Nevina bas nevina?? Ne seksa se ni sama sa sobom??
Cuva se za brak ili je aseksualna, kao jedna ovde na forumu?
Ma nevina..kaže nijedan nije dovoljno dobar za život.Do sad nijedan se nije pokazao.
NjeniКакви живци?
Kaže čuva se za brak
Šta ti radiš na ovoj temi?Да су монахиње.
Некако ми тужно све то.

BravoEgo ce joj unistiti zivot
svaka cast,nije bila kurviica.upoznace coveka njenong zivota u 45-oj i onda ce da mu se predaPozz Sta mislite o ženama koje imaju 44 godine i još su nevine?
Ai mora da ni on nije bio kurvar, tj da je nevin takođesvaka cast,nije bila kurviica.upoznace coveka njenong zivota u 45-oj i onda ce da mu se preda
Pozz Sta mislite o ženama koje imaju 44 godine i još su nevine?
PametnoPitanje ti je nekako kao kada bi nas pitala šta mislimo o ljudima koji ne jedu pomorandže. Šta treba uopšte da mislimo? Žena ne želi da ima seks, ne oseća potrebu i to je to, stvarno ne znam kakva druga dijagnoza je potrebna.
I bolje je što ima takvo mišljenje da niko nije dovoljno dobar za nju i da zato ne želi da se uda nego njene "skromne" vršnjakinje koje su se udavale na "daj šta daš" pa posle drama, tuku se, psuju, pljuju, dolazi njen muški deo familije da gladi stvari, sudovi, policija, razvlačenje sa advokatima i mečkarenje sa decom koja doživljavaju stresove i dobijaju trajne komplekse. Bolje je mirno živeti sam sa mišlju da niko nije dovoljno adekvatan za brak sa tobom i biti gospođa žena!
Teško da ima nevinAi mora da ni on nije bio kurvar, tj da je nevin takođe
Šta ti radiš na ovoj temi?
Ljudi, čuvajte se, ovo je najveći perverznjak na forumu.![]()

Бежи тамо манијаче један, спопадаш форумаше на пп и тераш их да читају књиге![]()

Mislim da su devojkePozz Sta mislite o ženama koje imaju 44 godine i još su nevine?