Nevina

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozz Sta mislite o ženama koje imaju 44 godine i još su nevine?

Pitanje ti je nekako kao kada bi nas pitala šta mislimo o ljudima koji ne jedu pomorandže. Šta treba uopšte da mislimo? Žena ne želi da ima seks, ne oseća potrebu i to je to, stvarno ne znam kakva druga dijagnoza je potrebna.

I bolje je što ima takvo mišljenje da niko nije dovoljno dobar za nju i da zato ne želi da se uda nego njene "skromne" vršnjakinje koje su se udavale na "daj šta daš" pa posle drama, tuku se, psuju, pljuju, dolazi njen muški deo familije da gladi stvari, sudovi, policija, razvlačenje sa advokatima i mečkarenje sa decom koja doživljavaju stresove i dobijaju trajne komplekse. Bolje je mirno živeti sam sa mišlju da niko nije dovoljno adekvatan za brak sa tobom i biti gospođa žena!

Pitanje ti je nekako kao kada bi nas pitala šta mislimo o ljudima koji ne jedu pomorandže. Šta treba uopšte da mislimo? Žena ne želi da ima seks, ne oseća potrebu i to je to, stvarno ne znam kakva druga dijagnoza je potrebna.

I bolje je što ima takvo mišljenje da niko nije dovoljno dobar za nju i da zato ne želi da se uda nego njene "skromne" vršnjakinje koje su se udavale na "daj šta daš" pa posle drama, tuku se, psuju, pljuju, dolazi njen muški deo familije da gladi stvari, sudovi, policija, razvlačenje sa advokatima i mečkarenje sa decom koja doživljavaju stresove i dobijaju trajne komplekse. Bolje je mirno živeti sam sa mišlju da niko nije dovoljno adekvatan za brak sa tobom i biti gospođa žena!
Pametno

I za to postoji razvod kao lek. A i nije svaki brak takav, ni to se ne moze generalizovati. Ako bi ljudi unapred razmisljali pesimisticno po pitanju zajednickog zivota, svi bi ostajali sami.

Sigurno je u zivotu i za nju postojao muskarac koji bi joj bio adekvatan saputnik. Ako sama ne zeli brak, to je ok. Ali ako zeli da deli zivot sa nekim, ali joj je ego preveliki da spusti kriterijume,sigurno je da ce patiti za koju godinu

Pre par godina ja kod zubara, baka neka sedi pored mene i iz cista mira mi rece:
,,Nisam htela da se udajem, niko mi nije odgovarao. Jako sam usamljena. Sine, nema nista gore u zivotu od usamljenosti.’’

Bas mi je nekako bilo zao. Ne podrzavam radjanje dece iz sebicnih pobuda, ali deliti zivot sa, naravno adekvatnim partnerom, kako se covek jednoga dana ne bi osecao usamljeno, potpuno mi je ok.

Back