Danik
Autor Lošeg Života
- Poruka
- 16.011
Ti si moj idolUvek mož ko bogomoljka, kad oplodi skratiš ga za glavu i posle pričaš kako si mu bila ljubav do kraja života... njegovog.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si moj idolUvek mož ko bogomoljka, kad oplodi skratiš ga za glavu i posle pričaš kako si mu bila ljubav do kraja života... njegovog.
-offNikad me nisu privlacili muskarci koji se ponasaju kao sex masine koje sve znaju i hvale se svojim seksualnim iskustvom. To mi je turn on.
Nikad me nisu privlacili muskarci koji se ponasaju kao sex masine koje sve znaju i hvale se svojim seksualnim iskustvom. To mi je turn on.
Ako cuti, a zna, to je vec super.![]()
Ti zaboravio onu lekciju što si na tabli ispisavao, de je nađi
@86bogomoljka ovaj to nesto tebiUvek mož ko bogomoljka, kad oplodi skratiš ga za glavu i posle pričaš kako si mu bila ljubav do kraja života... njegovog.
A gde je krompir??kobaja sa dva jaja?![]()
Ма какви, ја их поштедим. Волим да их боље и измуштране проследим даље@86bogomoljka ovaj to nesto tebi![]()
Ma ne volim ni jaja ujutroA gde je krompir??
I ti kao Bambi, slomis ga kao dete autic i zavrljacis preko terase....Ма какви, ја их поштедим. Волим да их боље и измуштране проследим даље![]()
Znaci samo kobasica...Ma ne volim ni jaja ujutro![]()
Naravno.Pa svi imamo ista htijenja i želje, sa iskustvom dabome, ali da se iskustvo više nigdje ne stičeNakon mene potop!
Ostavila sam desert kad završite sa doruckom tamo odmah ispod nevaljalog ga krompira...A gde je krompir??
Не, него нова каже- Јаој, како си красан. Бивша те је све лепо нсучила и ја сада могу само да уживам.I ti kao Bambi, slomis ga kao dete autic i zavrljacis preko terase....
A rekao si nećeš višeZnaci samo kobasica...
ti mu dodjes ko edukatoricaМа какви, ја их поштедим. Волим да их боље и измуштране проследим даље![]()
ubaci ga krompir...valjdaA gde je krompir??
Sramota, stvarno, ako se nije liječio alkoholom u kafani bar dva mjeseca, izrezao vene po koljenima nakon raskida s tobom i nek si ga otkantalaNaravno.![]()
Kada je moj bivsi, nakon sto je odmah nasao devojku posle raskida, opet dosao kod mene da trazi da se pomirimo i da mi govori da me voli meni nije padalo na pamet da uradim tako nesto. Taknut od druge ruke!![]()
Pa to je gotovo.
Salim se malo, ali tada sam ga otpisala i nikako se vise nisam mogla zamisliti sa njim. Vise to nismo bili „mi“. Tu je bio jos neko. A mene je time sve proslo.
Па срамота и увреда части да чујем- она бивша те ништа није научила. А сваком мушкарцу треба жена да га уљудиti mu dodjes ko edukatorica![]()