Nevina majstorica

Nikad me nisu privlacili muskarci koji se ponasaju kao sex masine koje sve znaju i hvale se svojim seksualnim iskustvom. To mi je turn on.
Ako cuti, a zna, to je vec super. :)
png-transparent-smiley-emoticon-nairaland-zip-your-mouth.png

Pa svi imamo ista htijenja i želje, sa iskustvom dabome, ali da se iskustvo više nigdje ne stiče :D Nakon mene potop!
Naravno. :) :)
Kada je moj bivsi, nakon sto je odmah nasao devojku posle raskida, opet dosao kod mene da trazi da se pomirimo i da mi govori da me voli meni nije padalo na pamet da uradim tako nesto. Taknut od druge ruke! :) :) Pa to je gotovo.
Salim se malo, ali tada sam ga otpisala i nikako se vise nisam mogla zamisliti sa njim. Vise to nismo bili „mi“. Tu je bio jos neko. A mene je time sve proslo.

Naravno. :) :)
Kada je moj bivsi, nakon sto je odmah nasao devojku posle raskida, opet dosao kod mene da trazi da se pomirimo i da mi govori da me voli meni nije padalo na pamet da uradim tako nesto. Taknut od druge ruke! :) :) Pa to je gotovo.
Salim se malo, ali tada sam ga otpisala i nikako se vise nisam mogla zamisliti sa njim. Vise to nismo bili „mi“. Tu je bio jos neko. A mene je time sve proslo.
Sramota, stvarno, ako se nije liječio alkoholom u kafani bar dva mjeseca, izrezao vene po koljenima nakon raskida s tobom i nek si ga otkantala :D

Back