- Poruka
- 131.638
mislsi drugi se natego 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podsjećaš me na mene kad sam imala 18 pa palakala neutješno, suze u tri reda išle, mama vozi i ne konta šta mi je:A vi se tako tesite?
Pa to nije ok.
Samo da se zna!![]()
![]()
Ali to je vec duga krajnost.Meni bi bilo gore da ostane dugo sam, značilo bi da sam mu ogadila ženski rodNe treba biti sebičan, ako nam je postao bivši znači da nešto nije štimalo i da smo slobodni!
Meni bi bas bilo drago- mada se to nije desavalo.Meni bi bilo gore da ostane dugo sam, značilo bi da sam mu ogadila ženski rodNe treba biti sebičan, ako nam je postao bivši znači da nešto nije štimalo i da smo slobodni!
i bre al si mlada..Podsjećaš me na mene kad sam imala 18 pa palakala neutješno, suze u tri reda išle, mama vozi i ne konta šta mi je:
-šta plačeš toliko?
-izbrisao me E... sa FB
-pa ne plači toliko zbog toga
-ne plačem ja što je on mene izbrisao
-pa što onda plačeš??
-što ja njega nisam prva
![]()
Ja bivšem na svadbu išla, i na babine kad je dobio kćer, mada mi je bilo neugodno što je maloj dao moje imeMeni bi bas bilo drago- mada se to nije desavalo.
Nema nista gore za moj ego kad ga vidim veselog i srecno zaljubljenog. Nemoj da se lazemo.
Vise bi mi prijalo da ih vidim grounded.
Dobro to skorpija progovara iz mene.
a cekaj nisi odgovorila samo jednu stvarAli to je vec duga krajnost.
Ne ocekujem da ostane sam. Zelim mu srecu kao i sebi. Ali takodje ocekujem neku ljudsku reakciju u smislu prerade emocija za koje treba vreme. Ok, nekom je mozda lakse da odmah pronadje nekog novog i da tako skrene misli ili tako pronadje svoju srecu, ali onda nije fer da se meni opet vraca, jer mora da bude svestan i da je taj njegov nacin trazenja srece ostavio traga na meni i povredio me.
Eto, sad sam ozbiljno odgovorila.
Joj imam dobar vic na temu klinastog ali je bezobrazani bre al si mlada..
u moje vreme se plakalo kad te izbrise sa glinene plocice klinastog pisma![]()
samo udriJoj imam dobar vic na temu klinastog ali je bezobrazan![]()
Ja mogu samo da im idem na ________Ja bivšem na svadbu išla, i na babine kad je dobio kćer, mada mi je bilo neugodno što je maloj dao moje ime![]()
Ok, Tab odobriosamo udri
zazmuricemo
nije bas za pohvalu da ides na babineJa bivšem na svadbu išla, i na babine kad je dobio kćer, mada mi je bilo neugodno što je maloj dao moje ime![]()
Ja njega. Morala sam da razmislim kuda idemo. Tako sam mu i rekla. Ali mislim da to nije bitno ko je koga ostavio, jer znam slucajeve gde su se vracali i ovi koji odu, jednostavno se predomisle.a cekaj nisi odgovorila samo jednu stvar
a ko je koga ostavio?
ti njega ili on tebe?
Ok, Tab odobrio
Stari Egipat, škola, diktat, učiteljica diktira a djeca pišu klinastim pismom..
"naš faraon Keops je bio veoma prepotentan"
Mala Nefretiti diže dva prsta i pita:
-učiteljice, jel se prepotentan piše sa dva ili tri kur..![]()
on je ocigledno razmislio kuda ideJa njega. Morala sam da razmislim kuda idemo. Tako sam mu i rekla. Ali mislim da to nije bitno ko je koga ostavio, jer znam slucajeve gde su se vracali i ovi koji odu, jednostavno se predomisle.
na crtu?Ja mogu samo da im idem na ________
da.na crtu?
bambi sigurno nema daj, svi ste ovde nesto divni i moralni, sta Vam je danas
ko zeli bivsima sve najbolje......?
salu na stranu ne znam za tebe ali ja sam sa skoro svim bivsim devojkama ostao u odlicnim odnosima, nekad se i prosetamo, popijemo kaficu, kupamo i takoma daj, svi ste ovde nesto divni i moralni, sta Vam je danas
ko zeli bivsima sve najbolje......?
Ne smeš, priznaj, nećemo ti ništa.Ja bih nesto rekao ali necu da budem partibrejker kao @Red
Podsjećaš me na mene kad sam imala 18 pa palakala neutješno, suze u tri reda išle, mama vozi i ne konta šta mi je:
-šta plačeš toliko?
-izbrisao me E... sa FB
-pa ne plači toliko zbog toga
-ne plačem ja što je on mene izbrisao
-pa što onda plačeš??
-što ja njega nisam prva
![]()
Ti si sva vrazja!Joj imam dobar vic na temu klinastog ali je bezobrazan![]()
ma to je bilo jos dok ste bili u vezi ja kad ti kazem.Nikada ga nisam pitala kada su se tacno smuvali. Ali licni osecaj je bio da je to bilo prebrzo.
mala je vec dalaTi si sva vrazja!![]()
Daj vic.![]()
![]()