Nevina majstorica

Meni bi bilo gore da ostane dugo sam, značilo bi da sam mu ogadila ženski rod :) Ne treba biti sebičan, ako nam je postao bivši znači da nešto nije štimalo i da smo slobodni!
Ali to je vec duga krajnost. :)
Ne ocekujem da ostane sam. Zelim mu srecu kao i sebi. Ali takodje ocekujem neku ljudsku reakciju u smislu prerade emocija za koje treba vreme. Ok, nekom je mozda lakse da odmah pronadje nekog novog i da tako skrene misli ili tako pronadje svoju srecu, ali onda nije fer da se meni opet vraca, jer mora da bude svestan i da je taj njegov nacin trazenja srece ostavio traga na meni i povredio me.
Eto, sad sam ozbiljno odgovorila.

Meni bi bilo gore da ostane dugo sam, značilo bi da sam mu ogadila ženski rod :) Ne treba biti sebičan, ako nam je postao bivši znači da nešto nije štimalo i da smo slobodni!
Meni bi bas bilo drago- mada se to nije desavalo.
Nema nista gore za moj ego nego kad ga vidim veselog i srecno zaljubljenog. Nemoj da se lazemo.
Vise bi mi prijalo da ih vidim ______.
Dobro to skorpija progovara iz mene.

Podsjećaš me na mene kad sam imala 18 pa palakala neutješno, suze u tri reda išle, mama vozi i ne konta šta mi je:
-šta plačeš toliko?
-izbrisao me E... sa FB :(
-pa ne plači toliko zbog toga
-ne plačem ja što je on mene izbrisao
-pa što onda plačeš??
-što ja njega nisam prva
:D
i bre al si mlada..
u moje vreme se plakalo kad te izbrise sa glinene plocice klinastog pisma :D

Ali to je vec duga krajnost. :)
Ne ocekujem da ostane sam. Zelim mu srecu kao i sebi. Ali takodje ocekujem neku ljudsku reakciju u smislu prerade emocija za koje treba vreme. Ok, nekom je mozda lakse da odmah pronadje nekog novog i da tako skrene misli ili tako pronadje svoju srecu, ali onda nije fer da se meni opet vraca, jer mora da bude svestan i da je taj njegov nacin trazenja srece ostavio traga na meni i povredio me.
Eto, sad sam ozbiljno odgovorila.
a cekaj nisi odgovorila samo jednu stvar
a ko je koga ostavio?
ti njega ili on tebe?

Podsjećaš me na mene kad sam imala 18 pa palakala neutješno, suze u tri reda išle, mama vozi i ne konta šta mi je:
-šta plačeš toliko?
-izbrisao me E... sa FB :(
-pa ne plači toliko zbog toga
-ne plačem ja što je on mene izbrisao
-pa što onda plačeš??
-što ja njega nisam prva
:D
:) :)
Svejedno mi je ko prekine. Vise mi je bitno kako se posle ponasamo. To je ono zbog cega posle budemo dobro ili ne.
Mislim, ja sam skroz dobro sa bivsim. Nema tu vise nikakvih emocija sa moje strane, ali je on znao tu i tamo da mi se javi da mi kaze da me jos uvek voli. Samo sto sam ja u njegovu ljubav konacno prestala da verujem onog trenutka kada je nasao drugu i pojma nemam zasto mi se opet javljao i u kakvim fazama je bio. Dve nedelje nakon raskida je sedeo sa novom u kaficu u mom kraju. Nikada ga nisam pitala kada su se tacno smuvali. Ali licni osecaj je bio da je to bilo prebrzo.

Poslednja izmena:
A što im ne bi želeo sve najbolje? I ako patiš za nekim patiš što je bilo dobro ali više ne traje, ako si voleo normalno je i da se raduješ njiovoj sreći. Mslm, ne razilaze se zato što se zamrzu već probali, ne ide zajedno pa ajmo svojim putem.

Back