- Poruka
- 131.195
Stigne se, brzo čitam, ne čitam više od sat i po, dva dnevno.Kad? Kad stignete.
Radite u biblioteci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stigne se, brzo čitam, ne čitam više od sat i po, dva dnevno.Kad? Kad stignete.
Radite u biblioteci?
Koliko onda citas na satStigne se, brzo čitam, ne čitam više od sat i po, dva dnevno.
To dosta zavisi od toga šta čitam, fonta, proreda... Može biti od pedeset do sto strana.Koliko onda citas na sat
Priznaj da i slušaš audio knjige, priznaj eto!To dosta zavisi od toga šta čitam, fonta, proreda... Može biti od pedeset do sto strana.
Ne volim audio knjige.Priznaj da i slušaš audio knjige, priznaj eto!![]()
Nema nigde, samo je pitanje ko hoce da se mustra da uci nekoga ili ne...sta muskarci zele?
nevinu koja je majstorica?
pa gde to ima?
Ta druga je mit, prva je ono sta mu trebajel ti zelis neku koja je bila sa 100 ili neku koja je bila sa jedno dvoje ali se razume kao da je bila sa 100?![]()
Dok se mudri namudruju hebacima pune ruke posla.Te nije slano,te rovito je,te prepeceno je a za stolim pored majstor,brusi li brusi....mislite o tome..![]()
Pa da, jednog slomis kao dete autic, pa daj drugog, mrzi me da ga popravljamPa onda drugog isto tako par godina.
Citas red po red ili dva odjednom?To dosta zavisi od toga šta čitam, fonta, proreda... Može biti od pedeset do sto strana.
Zato i ne dajes recenzije kad ti trazim samo preletis...To dosta zavisi od toga šta čitam, fonta, proreda... Može biti od pedeset do sto strana.
Možda misli da je dovoljno pročitati naslovZato i ne dajes recenzije kad ti trazim samo preletis...ne znas ni sta si procitao u brzini ti se sve pomeša
Red po red.Citas red po red ili dva odjednom?
U blokče!Zato i ne dajes recenzije kad ti trazim samo preletis...ne znas ni sta si procitao u brzini ti se sve pomeša
Negde sam davno citao, da li je neki sistem ili lik jednostavno talentovan, cita tekst po tri reda odjednom. Sa razumevanjem, sto je meni bilo fascinantno...Red po red.
Pa svi to možete naučiti, Tony Buzan se time baviNegde sam davno citao, da li je neki sistem ili lik jednostavno talentovan, cita tekst po tri reda odjednom. Sa razumevanjem, sto je meni bilo fascinantno...
Mozda i mogu, ali sta ce meni? Jedino da probam da stignem Badrija, ali za to mi treba dva zivotaPa svi to možete naučiti, Tony Buzan se time baviBrzo čitanje, super knjiga, meni je pomoglo dok sam studirala
Kad mi deca porastu i odem u penziju stići cu gaMozda i mogu, ali sta ce meni? Jedino da probam da stignem Badrija, ali za to mi treba dva zivota![]()
Šta si ljutko danas? Pa moramo nekoga zezati, nećemo mene svako jutroKako smo od majstorice došli do knjiga?![]()
Pa nevina je još mora da uci-cita...Kako smo od majstorice došli do knjiga?![]()
E pa kao i uvek, od krompira do seksa, od seksa do ajvara, bureka, sta HVali knjigama, za promenuKako smo od majstorice došli do knjiga?![]()
Mislis da je Badri danas u buretu?Šta si ljutko danas? Pa moramo nekoga zezati, nećemo mene svako jutro![]()
Ma stavio mi je ljutka, još sebi evo pokušavam doći..Mislis da je Badri danas u buretu?
Ja idem sad na temu krompir da ostavim ga par recepata i da se izvinim postavljacici sto smo joj ga juce gnjecili ga pire da ne kazem ga mozakNa koju god temu odem ja o knjigama, e živote. : (
Ja više ne jedem krompir.Ja idem sad na temu krompir da ostavim ga par recepata i da se izvinim postavljacici sto smo joj ga juce gnjecili ga pire da ne kazem ga mozak