Nevina majstorica

Jes' pa vuces mene i @tab503 za jezik, da nagrabusimo oba....
Kad imate prljave misli...ja pričam o krompiru...
Iskreno mi je bilo posle bilo malo zao kad smo ga preterali na toj temi.
Ja ne znam kakva je postavljacica te teme kao osoba..
nemam ideju nigde se nismo sretale i pojma nemam da li je mozda povredilo nase sprdanje.
Nadam se da shvata da smo se nezlonamerno zezali.
Sve je bila sala a ja sam posla od sebe kao i svi iz ekipe koja se zezala...znam da se ne bi ljutio niko, kao ni ja.

Kad imate prljave misli...ja pričam o krompiru...
Iskreno mi je bilo posle bilo malo zao kad smo ga preterali na toj temi.
Ja ne znam kakva je postavljacica te teme kao osoba..
nemam ideju nigde se nismo sretale i pojma nemam da li je mozda povredilo nase sprdanje.
Nadam se da shvata da smo se nezlonamerno zezali.
Sve je bila sala a ja sam posla od sebe kao i svi iz ekipe koja se zezala...znam da se ne bi ljutio niko, kao ni ja.
A kako smo pretjerali?

Ma nema ljutnje, ali mesto je bilo pomalo neobicno...
Ovde vidis i sama, ja jedino fotografije branim od spama, takav je deo foruma...
A negde gde su forumi koji su malo 'ozbiljniji', vezani za neku struku ili oblast, bude pomalo visak.
Svejedno, meni zao sto sam prespavao zurku :D
A kako smo pretjerali?
Samo omasili mesto, nista drugo...

Sa upotrebom ga :rotf: :rotf: :rotf:
Pa Milanče je rekao da je to legitimno izražavanje, to prvo, a drugo niko ovdje nije došao po recept, eto neko će ostati gladan, neće napraviti ručak ako ne pročita recept na forumu. Svi smo došli da nahranimo dušu i mozak a ne da napunimo želudac. Po meni, onakvo ponašanje i brisanje poruka nije metoda koja će zadržati nekoga ovdje :) Ja bez klope mogu i tri dana, bez smijeha ne mogu. I dobrog, kvalitetnog druženja.

Back