Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.019
Nevinu koju prilagodim svom ukusu,matorku moram da ispravljam od iskustva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti snovko da se tema malo razvije...Ne razumem temu, pojasni malo.
Objasni mu da je to samo što se tiče pire krompirajel ti zelis neku koja je bila sa 100 ili neku koja je bila sa jedno dvoje ali se razume kao da je bila sa 100?![]()
naravno mi i pricamo o ga krompiru i tehnikama ga istog..Objasni mu da je to samo što se tiče pire krompira![]()
Ma promašila temu, dešava seona tamo spominje neke cudne nazive za delove tela ?![]()
kad ga vidis zamisljaces srebrnu kako ga rucno mutiOdoh, uništavate mi život postepeno, pire krompir više nikada neće biti što je bio...
![]()
kad ga vidis zamisljaces srebrnu kako ga rucno muti![]()
ali vec vidim guzonjinu cerku kad dodje kuci na nedeljni rucak,..ono supica i sve po redu i kad iznesu krompir pire sa pohovanim njoj pocne pogled da se cakli![]()
Svega 500, ali mogu li proć'Bitnije mi je koliko je pročitala knjiga
ma bre pravi kukuruzStvarno čudne nadimke ljudi daju dijelovima svoga tijela![]()
Sad mi se jede kukuruz
Lako je jesti...Sad mi se jede kukuruz![]()
150 godišnjeBitnije mi je koliko je pročitala knjiga nego koliko ih je imala pre mene.
Da sam pametan ostao bih na trocifrenom broju pročitanih knjiga, a ne bio budala sa dve hiljade pročitanih. : (Svega 500, ali mogu li proć'
Ne, ali brzo učimLako je jesti...
Znaš li ti da ga kruniš, malena?
Šta je sledeće, lako je vodu piti, ali znaš li je natočitiLako je jesti...
Znaš li ti da ga kruniš, malena?
Dobro, uračunala sam tu i stručnu literaturuDa sam pametan ostao bih na trocifrenom broju pročitanih knjiga, a ne bio budala sa dve hiljade pročitanih. : (
I da, možeš proć'.![]()