Nevin/Nevina u brak ... DA ili NE

• Začetnik teme Začetnik teme Jugoslavija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ajte sad da vas vidim ??? ;-)

Kako znati da ste kompatibilni? Zivotni stavovi, slaganje u vezi, poljubac, dodir,... Ali nije dovoljno.
Sa druge strane, ako devojka tako zeli to je OK. Njeno telo i poimanje toga. Ali da je muskarcu to jedan od uslova mi je sumanuto.

Ja licno, ne poznajem ni jednog muskarca kome je to primarno, cak ni malo bitno. Znam vise devojaka koje nije da se cuvaju za brak, ali se lome oko odnosa, imaju skoro 30 god. i nemaju seksualno iskustvo. Ne mislim da se treba siliti, ali ni sputavati nagone, zelje i potrebe ako ih imas.

Sa druge strane "nevinost" nije garancija za "moral". Ko moze da tvrdi da nije upraznjavala oralni i analni seks!?

I samo kada pomislim na vreme degradiranja zena, iznosenje carsava,... Zeludac mi se prevrne.

nevinost je vernost unapred....

mislis predodredjena dugorocna vernost , pa i ja tako mislim

Kako znati da ste kompatibilni? Zivotni stavovi, slaganje u vezi, poljubac, dodir,... Ali nije dovoljno.
Sa druge strane, ako devojka tako zeli to je OK. Njeno telo i poimanje toga. Ali da je muskarcu to jedan od uslova mi je sumanuto.

Ja licno, ne poznajem ni jednog muskarca kome je to primarno, cak ni malo bitno. Znam vise devojaka koje nije da se cuvaju za brak, ali se lome oko odnosa, imaju skoro 30 god. i nemaju seksualno iskustvo. Ne mislim da se treba siliti, ali ni sputavati nagone, zelje i potrebe ako ih imas.

Sa druge strane "nevinost" nije garancija za "moral". Ko moze da tvrdi da nije upraznjavala oralni i analni seks!?

I samo kada pomislim na vreme degradiranja zena, iznosenje carsava,... Zeludac mi se prevrne.

pa ovako da kazemo u startu da je kompatibilnost najkobnija izmisljotina danasnjice
to je emotivna zakrzljalost kada posmatras osobu kroz prizmu licnih kriterijuma
imala sam sama visoku kompatibilnost ,nesnosnu fizicku privlacnost i vise nego povoljne uzlove za vez/zajednicki zivot
instiktivno sam propustila tu priliku jos pod onakvom euforijom i danas mi je jasno otkuda je dopiralo takvo naizgled nezrelo ponasanje
sve u svemu moja nevinost znaci da u zivotu necu leci sa vise od jednog muskarca i cao

[SIZE=3:
Zvezdica[/SIZE];26746729]

A sto da apstiniram? I to u braku?:rtfm:

- - - - - - - - - -

S

Nije lose cak i u braku,povremeno. Recimo u vreme posta.
Probajte, videces da ce vam se dopasti.

E znam za to
drugarice decko je u tom fazonu, i ona pristala da se mole zajedno, ali njegov post nije podnosila
ja je sretnem sta ima novo, a ona kaze nista niko me ne ebe

Smatram da ne treba biti opterećen ni jednom ni drugom opcijom. Čitajući ovu temu iznenadio sam se stavom "...treba proživeti pre braka...". Brak nije kraj života. Ukoliko nađete odgovarajuću drugu stranu, uopšte nije važno da li je ko od vas nevin/a. Naučiti? Pa naučićete i u braku. Pitanje za sve "iskusne forumaše". Kakve su to bitne anatomske razlike između partnerki (jer obično se kod žena gleda nevinost, mi možemo da budemo nevini više puta ako nam to odgovara). Ko želi da otkriva svoju seksualnost, mnogo će to detaljnije i temeljnije moći sa osobom koja ga/je (u daljem tekstu uvek ga, a vi pretvarajte po potrebi, u glavi) poznaje nego sa nekim sa strane. Na kraju, Većina muškaraca mašta o seksu u troje i više. Verujem da toga ima i kod žena. Čak ni u tom slučaju, brak ne mora biti prepreka, naprotiv.

Ukratko, koga je mrzelo da čita sve iznad, samo iskreno i otvorenim srcem do kraja. Život u braku je lepši i bogatiji na taj način.

Back